Remix OS win 7 soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm Bilenler İllaki Vardır. Remix OS Diye Bir program Var İnternette Videolarına Bakıyorum.Kurucamda Kurdum Diyelim Windows 7 Kullanıyorum Ve Remix OS Oynarken Windows 7 Ye Geri Dönebiliyormuyum.Dönebiliyorsam Nasıl Dönebilirim.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam remix os İşletim sistemidir ve evet dual boot yaparak hem windows 7 hem remix os kullanabilirsiniz Bunu kolaylaştiran yazilimlar da var internette araştırırsan bulursun

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bilgisayara iki farklı işletim sistemi kurabilirsin. Zaten bilgisayar açılırken hangi işletim sistemini boot etmek istediğini soruyor normalde. Çoğu windows kullanıcısı sadece windows kullandığından dolayı bilgisayar açılırken otomatikman windows bootlanıyor :D

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayara iki farklı işletim sistemi kurabilirsin. Zaten bilgisayar açılırken hangi işletim sistemini boot etmek istediğini soruyor normalde. Çoğu windows kullanıcısı sadece windows kullandığından dolayı bilgisayar açılırken otomatikman windows bootlanıyor :D
Ha işte bundan bahsediyorum Teşekkürler hocam

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı direk remix os yapma onuda farklı bir diske kur öyle daha iyi olur açtığın zaman hangisini istersen onu açarsn

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
peki hocam ss falan atarmısın başlatmaktaki ? xd :D ilk defa yorum attın omen tonrum

Ve 2 seçenek çıkıyor Windows 7 Veya remix os hangisini seçmeliyim.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Son Sorum Phoenix OSU Bilen windowsa geri getirme nasıl ss le anlatabilirse sevinirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...