Çözüldü Virüsmü Sistemsel Hatamı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şöyle bir sorun var bir süredir 2-3 ay olacaktır sanırım veya geçmiştir tam hatırlamıyorum bi gün durduk yere bu sorunu yaşamaya başladım sorunum ise şu bilgisayar'da eskiden oyun oynarken fln hiç kapanma olmazdı ısınırdı ama drop fln az olurdu kapanmazdı yani csgo oynarken felan artık giriyorum cs ye maçın ortasında bi drop giriyor afedersiniz pc Allah'ına kavuşuyor ölüyor yani kapanıyor sonra ekran kartı yanıcak duruma geliyor artık virüs dememdeki sebep ise su durduk yere ortaya cıktı ve mesela bilgisayar kapanıyor açmaya çalısıyorum mavi ekran cıkıyor aniden kapandı bilgisayarınız tarama yapılacak kapatmayın fln diye saniyesinde kapanıyor normalde kapanmaması gerek dıye bılıyorum veya windows logosunun altında pc'yi açarken windows onarılıyor diyor o anda saniyesinde kapanıyor yani bilgisayar kendini kurtarıcak gibi oluyor ama birşey izin vermiyor gibi geliyor

Diğer sebepler; o ısınma günü driver booster 7 adlı program ile tarama yapmıstım ondan sonra yaşandı oda olabilir eğer yaptıgım o güncellemeyi almanın bir yolu varsa söyleyin pls
veya bilgisayarı 4 5 ay öncesine almamın bir yolu varmı geri yükleme noktasında yok bunlar

Üye
6 HİZMET YILI
PC'ni virüs programıyla taratabilirsin. Muhtemelen virüs yemişsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...