Öncelikle Selamun Aleyküm Bilenler İllaki Vardır. Remix OS Diye Bir program Var İnternette Videolarına Bakıyorum.Kurucamda Kurdum Diyelim Windows 7 Kullanıyorum Ve Remix OS Oynarken Windows 7 Ye Geri Dönebiliyormuyum.Dönebiliyorsam Nasıl Dönebilirim.
Hocam remix os İşletim sistemidir ve evet dual boot yaparak hem windows 7 hem remix os kullanabilirsiniz Bunu kolaylaştiran yazilimlar da var internette araştırırsan bulursun
Hocam remix os İşletim sistemidir ve evet dual boot yaparak hem windows 7 hem remix os kullanabilirsiniz Bunu kolaylaştiran yazilimlar da var internette araştırırsan bulursun
Hocam bende diyorum ki remix os kurarsin oynarsin boot ekranindan geri windowsa donersin o sıkıntı değil zaten 20 Gblik yer ayır Remix os'a kur oraya Zaten internette var kurulumu
Bilgisayara iki farklı işletim sistemi kurabilirsin. Zaten bilgisayar açılırken hangi işletim sistemini boot etmek istediğini soruyor normalde. Çoğu windows kullanıcısı sadece windows kullandığından dolayı bilgisayar açılırken otomatikman windows bootlanıyor
Bilgisayara iki farklı işletim sistemi kurabilirsin. Zaten bilgisayar açılırken hangi işletim sistemini boot etmek istediğini soruyor normalde. Çoğu windows kullanıcısı sadece windows kullandığından dolayı bilgisayar açılırken otomatikman windows bootlanıyor