Replika Araba Nerede Satılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunu en son ankarada görmüştüm adam mustang replikası yapmıştı arabısın senin için ufak bi araştırıp yazıcam

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Evet birkaç arkadaşta bunu söylemiş. Ama bence böyle bir şeyin yasak olması saçma sonuçta bilgisayarın sadece kasasını değiştirince de yasak olması gerekiyor bence saçma yani
Araç işinde çok sahtekarlık olduğu için bu tür işler yasal sayılmıyor
İşte
Post automatically merged:

bunu en son ankarada görmüştüm adam mustang replikası yapmıştı arabısın senin için ufak bi araştırıp yazıcam
Ford tanus araç modelini ford mustang replikası yapmıştı bir abimiz

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
swap diye geçiyor doğukan mançonun youtube videolarına bakabilirsin kendisi gtr videolarında bahsediyor kendi de biraz yapıyor sayılır 4 kapılı gtr'ı 2 kapı skyline'a çeviriyor

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
iç bu topa girme zararlı cıkarsın sana önerim elindeki parayla (marka) bişi al keyfine bak en azından markası olur .

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar acaba Replika araba satışı var mıdır? Ben biraz araştırdığımda bulamadım ama şöyle diyeyim; Mesela Lamborghini'nin dışı aynı ama içindeki parçaları Şahin gibisinden. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
hep bunu düşündüm var mıdır böyle birşey yoksa da neden yapmıyorlar acaba aşırı mantıklı çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
swap diye geçiyor doğukan mançonun youtube videolarına bakabilirsin kendisi gtr videolarında bahsediyor kendi de biraz yapıyor sayılır 4 kapılı gtr'ı 2 kapı skyline'a çeviriyor
Türkiye'de bildiğim pek piyasası yok ikinci el araba satış sitelerinden araştırma yaptım ama bulamadım yurt dışında belgesel niyetine çekiliyor bunlar .

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Türkiye'de bildiğim pek piyasası yok ikinci el araba satış sitelerinden araştırma yaptım ama bulamadım yurt dışında belgesel niyetine çekiliyor bunlar .
Türkiye'de geçenlerde 1 tane er34 vardı 4 kapalı sahibindende 800 bin küsürdü yanlış hatırlamıyorsam başka görmedim ama ekonomik koşullar olsun üretim yerleri olsun Türkiye'de yapmak zaten sıkıntı araç parçalarını paran olsa bile sokamıyorsun bazen sınırdan

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir replika markalı araba satmakta kullanmakta yasak biliyorsundur inş

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
O tür raçlar satılmıyor hobi niyetine yapılıyor yada özel sipariş veriyorsun yani bulman çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sanayilerimizdeki abiler tofaşa uçak motoru bile takar.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar acaba Replika araba satışı var mıdır? Ben biraz araştırdığımda bulamadım ama şöyle diyeyim; Mesela Lamborghini'nin dışı aynı ama içindeki parçaları Şahin gibisinden. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bakabilirsin

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Replika bilmem ama bodykit yaptırabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hepsiburadadan bakabilirsiniz.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
varda hocam zor bulunur tanıdıklarından ancak ulaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...