Araç işinde çok sahtekarlık olduğu için bu tür işler yasal sayılmıyorEvet birkaç arkadaşta bunu söylemiş. Ama bence böyle bir şeyin yasak olması saçma sonuçta bilgisayarın sadece kasasını değiştirince de yasak olması gerekiyor bence saçma yani
Ford tanus araç modelini ford mustang replikası yapmıştı bir abimizbunu en son ankarada görmüştüm adam mustang replikası yapmıştı arabısın senin için ufak bi araştırıp yazıcam
Fotoğrafı filen varmı kankabunu en son ankarada görmüştüm adam mustang replikası yapmıştı arabısın senin için ufak bi araştırıp yazıcam
hep bunu düşündüm var mıdır böyle birşey yoksa da neden yapmıyorlar acaba aşırı mantıklı çünküArkadaşlar acaba Replika araba satışı var mıdır? Ben biraz araştırdığımda bulamadım ama şöyle diyeyim; Mesela Lamborghini'nin dışı aynı ama içindeki parçaları Şahin gibisinden. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Türkiye'de bildiğim pek piyasası yok ikinci el araba satış sitelerinden araştırma yaptım ama bulamadım yurt dışında belgesel niyetine çekiliyor bunlar .swap diye geçiyor doğukan mançonun youtube videolarına bakabilirsin kendisi gtr videolarında bahsediyor kendi de biraz yapıyor sayılır 4 kapılı gtr'ı 2 kapı skyline'a çeviriyor
Türkiye'de geçenlerde 1 tane er34 vardı 4 kapalı sahibindende 800 bin küsürdü yanlış hatırlamıyorsam başka görmedim ama ekonomik koşullar olsun üretim yerleri olsun Türkiye'de yapmak zaten sıkıntı araç parçalarını paran olsa bile sokamıyorsun bazen sınırdanTürkiye'de bildiğim pek piyasası yok ikinci el araba satış sitelerinden araştırma yaptım ama bulamadım yurt dışında belgesel niyetine çekiliyor bunlar .
Arkadaşlar acaba Replika araba satışı var mıdır? Ben biraz araştırdığımda bulamadım ama şöyle diyeyim; Mesela Lamborghini'nin dışı aynı ama içindeki parçaları Şahin gibisinden. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
hepsiburadadan bakabilirsiniz.Arkadaşlar acaba Replika araba satışı var mıdır? Ben biraz araştırdığımda bulamadım ama şöyle diyeyim; Mesela Lamborghini'nin dışı aynı ama içindeki parçaları Şahin gibisinden. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?