☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Evet dostlar resim dosyasının içine dosya nasıl kaydedilir onu anlatacağım

benimde yeni keşfettiğim bir konu oldu tesadüfen
resminizi bildiğiniz link formatındaymış gibi kullanacaksınız
yani resim içine dosya yerleştireceğiz

1- cd (klasör yolu) parantez olmadan cmd den klasöre giriş yapın.
2- "copy /b resim.jpg + gizli dosya.rar resim.jpg" tırnaklar olmadan gizli dosya ismi,sizin oluşturduğunuz rar dosyası, resim.jpg ise resminizin ismi
(dosya eki de koyulacak png de olur her resimde çalışıyor sanırım tahminimce)
3- gizlidosya.rarı kalıcı olarak silin. (bunun için programlar var onları deneyebilirsiniz.)
4- Artık dosyanız resim içine gizlenmiş durumda kalite farkı yok ama boyut olarak artış var
5- Dosyaya erişmek için resim üzerine sağ tıklayıp "birlikte aç" tan winrar ile açın
6- Dosyaya ekleme yapmak için o dosyayı rara sürükleyin yine kalıcı olarak silin
Ben yaptım fakat deneme yanılmayla yaptığım için tam bilgim yok
bildiğim şekilde anlattım
bu konu hakkında bilgisi olan,fikri olan,önerisi olan arkadaşlar varsa her türlü bilgiye açığım
İyi forumlar dilerim herkese
benimde yeni keşfettiğim bir konu oldu tesadüfen
resminizi bildiğiniz link formatındaymış gibi kullanacaksınız
yani resim içine dosya yerleştireceğiz
1- cd (klasör yolu) parantez olmadan cmd den klasöre giriş yapın.
2- "copy /b resim.jpg + gizli dosya.rar resim.jpg" tırnaklar olmadan gizli dosya ismi,sizin oluşturduğunuz rar dosyası, resim.jpg ise resminizin ismi
(dosya eki de koyulacak png de olur her resimde çalışıyor sanırım tahminimce)
3- gizlidosya.rarı kalıcı olarak silin. (bunun için programlar var onları deneyebilirsiniz.)
4- Artık dosyanız resim içine gizlenmiş durumda kalite farkı yok ama boyut olarak artış var
5- Dosyaya erişmek için resim üzerine sağ tıklayıp "birlikte aç" tan winrar ile açın
6- Dosyaya ekleme yapmak için o dosyayı rara sürükleyin yine kalıcı olarak silin
Ben yaptım fakat deneme yanılmayla yaptığım için tam bilgim yok
bildiğim şekilde anlattım
bu konu hakkında bilgisi olan,fikri olan,önerisi olan arkadaşlar varsa her türlü bilgiye açığım
İyi forumlar dilerim herkese