Seçkin Üye
Macarca olarak duruy or çeviriden yazdıgımda
Casimir'in telefon numarası derken... Casimir Megresif'in iletişim bilgileri mi mevcut msj da ?_ bunu mu kast edıyorsun.Sanırım casimirin telefon numarasını veriyor biraz baktım bir sürü dil kullanılımış. Yada ben öyle anladım.
Hocam benim lafıma bakmayın siz ginede ama benim anladığım casimirin bilgisini vermekte. yanlıs olma ihtimali yuksek bir çok dilde yazılmış. yada random biri uydurum attı ortayaCasimir'in telefon numarası derken... Casimir Megresif'in iletişim bilgileri mi mevcut msj da ?_ bunu mu kast edıyorsun.
Doğru tahmin etmene şaşırtıcı Casimir meğresif isimli gemi nin yerini belirlemek için kullanılan zaman kıskacı operasyon bildirgesi... Ve uydurma bir dil.Hocam benim lafıma bakmayın siz ginede ama benim anladığım casimirin bilgisini vermekte. yanlıs olma ihtimali yuksek bir çok dilde yazılmış. yada random biri uydurum attı ortaya![]()
Yani cevabı biliyormuydunuzDoğru tahmin etmene şaşırtıcı Casimir meğresif isimli gemi nin yerini belirlemek için kullanılan zaman kıskacı operasyon bildirgesi... Ve uydurma bir dil.
Merhaba Sam Babaın olduğu gibi bende bilirdim gunluğumde herşeyin silidiğini farkettiğimde o an anladımki seninlen bişey yapamazdık ama merak etme o maarayıı bulucaz ve dosya açımının şifresini 407641
hangi dilden ulaştın bu msj aMerhaba Sam Babaın olduğu gibi bende bilirdim gunluğumde herşeyin silidiğini farkettiğimde o an anladımki seninlen bişey yapamazdık ama merak etme o maarayıı bulucaz ve dosya açımının şifresini 407641
bu dünya üzerinde kullanılan herhangi bir dil değil. @oliverzeg arkadaşın dediği gibi bir iletişim bilgisi. Metaforik bir dil buna ek olarak @NekkoEymen 'in de söylediği yanlış diyemeyiz ancak ilk kelimede sam demiyor Snor diyor ERK demek. Megresif = mağra değil bir gemi. Tam Adı: Casimir Meğresiff ancak bunu sıradan basit bir gemi olarak hayal etmeyin. 4milyar ışık yılı çapında Galaksimiz ve bir çok komşu galaksiyi içinde barındıran ve muafaza eden bir gemi ve dünyadakiler geminin komuta odasının kordinatı bulunmaya bulmaya çalışırken ellerine X kaynağından gelen kullanılmayan dilde yazılmış bir msj'ın Görseliyditranslate de norveççe gözüküyor ama emin değilim
Açıklama için teşekkür ederim peki bu bir filimden v.s alıntımıdır.bu dünya üzerinde kullanılan herhangi bir dil değil. @oliverzeg arkadaşın dediği gibi bir iletişim bilgisi. Metaforik bir dil buna ek olarak @NekkoEymen 'in de söylediği yanlış diyemeyiz ancak ilk kelimede sam demiyor Snor diyor ERK demek. Megresif = mağra değil bir gemi. Tam Adı: Casimir Meğresiff ancak bunu sıradan basit bir gemi olarak hayal etmeyin. 4milyar ışık yılı çapında Galaksimiz ve bir çok komşu galaksiyi içinde barındıran ve muafaza eden bir gemi ve dünyadakiler geminin komuta odasının kordinatı bulunmaya bulmaya çalışırken ellerine X kaynağından gelen kullanılmayan dilde yazılmış bir msj'ın Görseliydi
Belki torunlarımız bunu film veya dizi olarak izleye bilirler. Bir kaç on yıl içinde kitabını çıkarmayı planlıyorum. Beşerle Satranç ismiyle açılmış 3 konu var okumanı öneririmAçıklama için teşekkür ederim peki bu bir filimden v.s alıntımıdır