Resimdeki yazı hangi dilde ve yazıda ne yazıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka neden bilmiyorum ama konuyu görünce ufak bi tırsma geldi film gibi konu xd

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sanırım casimirin telefon numarasını veriyor biraz baktım bir sürü dil kullanılımış. Yada ben öyle anladım.
Casimir'in telefon numarası derken... Casimir Megresif'in iletişim bilgileri mi mevcut msj da ?_ bunu mu kast edıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Macar dili değil mi bu istersen translateden bak bi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Casimir'in telefon numarası derken... Casimir Megresif'in iletişim bilgileri mi mevcut msj da ?_ bunu mu kast edıyorsun.
Hocam benim lafıma bakmayın siz ginede ama benim anladığım casimirin bilgisini vermekte. yanlıs olma ihtimali yuksek bir çok dilde yazılmış. yada random biri uydurum attı ortaya :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam benim lafıma bakmayın siz ginede ama benim anladığım casimirin bilgisini vermekte. yanlıs olma ihtimali yuksek bir çok dilde yazılmış. yada random biri uydurum attı ortaya :)
Doğru tahmin etmene şaşırtıcı Casimir meğresif isimli gemi nin yerini belirlemek için kullanılan zaman kıskacı operasyon bildirgesi... Ve uydurma bir dil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu macarca galiba oradaki latince birkaç kelime gayet normal ama neden ingilizce kelimeler kullandıklarını anlamadım cahiliyim o tarafın macaristanla ilgili olduğum tek şey kurultay etkinliği adamlar türk dünyasının en büyük etkinliğini macaristanda yapıyorlar ve türkler hariç bir sürü ülkeden turist çekiyorlar şaka gibi bir şey ama komik değil

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
3 veya 4 dil mi var bu ne hocam . Şifre hazine felan mı var .d

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba Sam Babaın olduğu gibi bende bilirdim gunluğumde herşeyin silidiğini farkettiğimde o an anladımki seninlen bişey yapamazdık ama merak etme o maarayıı bulucaz ve dosya açımının şifresini 407641
hangi dilden ulaştın bu msj a

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
translate de norveççe gözüküyor ama emin değilim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
translate de norveççe gözüküyor ama emin değilim
bu dünya üzerinde kullanılan herhangi bir dil değil. @oliverzeg arkadaşın dediği gibi bir iletişim bilgisi. Metaforik bir dil buna ek olarak @NekkoEymen 'in de söylediği yanlış diyemeyiz ancak ilk kelimede sam demiyor Snor diyor ERK demek. Megresif = mağra değil bir gemi. Tam Adı: Casimir Meğresiff ancak bunu sıradan basit bir gemi olarak hayal etmeyin. 4milyar ışık yılı çapında Galaksimiz ve bir çok komşu galaksiyi içinde barındıran ve muafaza eden bir gemi ve dünyadakiler geminin komuta odasının kordinatı bulunmaya bulmaya çalışırken ellerine X kaynağından gelen kullanılmayan dilde yazılmış bir msj'ın Görseliydi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu dünya üzerinde kullanılan herhangi bir dil değil. @oliverzeg arkadaşın dediği gibi bir iletişim bilgisi. Metaforik bir dil buna ek olarak @NekkoEymen 'in de söylediği yanlış diyemeyiz ancak ilk kelimede sam demiyor Snor diyor ERK demek. Megresif = mağra değil bir gemi. Tam Adı: Casimir Meğresiff ancak bunu sıradan basit bir gemi olarak hayal etmeyin. 4milyar ışık yılı çapında Galaksimiz ve bir çok komşu galaksiyi içinde barındıran ve muafaza eden bir gemi ve dünyadakiler geminin komuta odasının kordinatı bulunmaya bulmaya çalışırken ellerine X kaynağından gelen kullanılmayan dilde yazılmış bir msj'ın Görseliydi
Açıklama için teşekkür ederim peki bu bir filimden v.s alıntımıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Macarcaya benziyor ufak tefek ingilizce terimlerde var çözülmesi güç bi yazı

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
macarca olabilir benziyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Açıklama için teşekkür ederim peki bu bir filimden v.s alıntımıdır
Belki torunlarımız bunu film veya dizi olarak izleye bilirler. Bir kaç on yıl içinde kitabını çıkarmayı planlıyorum. Beşerle Satranç ismiyle açılmış 3 konu var okumanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...