Denedim bi etki etmedi meyersem sadece o oyuda olmuyormuş kurcu baktı.
Belki sadece bende oluyordur veya kurucunun bilmediği birşeydi ?Bunu yazmışsın neden bir daha konu açıyorsun ?
Çok mat düşünüyorsun her zaman bi hata arama çabasındasınız tebrikler.Bunu yazmışsın neden bir daha konu açıyorsun ?
Nedeni nedir peki. Biliyormusun Tw Adresinden yardımcı olabilirmisnbende olmuyor öyle bişey sanırım tek sende var
Öyle bir sorunum olmadı hiç fakat sil yükle falan yaparsan veya siteden çık gir yaparsan (hesabını kapat aç ) belki düzelebilir bunları çok görülür olduğu için yazıyorum öyle bir sorunum olsa paylaşırdım emin ol reisNedeni nedir peki. Biliyormusun Tw Adresinden yardımcı olabilirmisn
Onları denedim fakat olmadı pc kapatıp actım oldu #KONU KİLİTDostum en başta loaderden hileyi çalıştır daha sonra gir oyuna
Katılıyorum kardeşim sanaBelki sadece bende oluyordur veya kurucunun bilmediği birşeydi ?
Çok mat düşünüyorsun her zaman bi hata arama çabasındasınız tebrikler.
pc kapatıp actım oldu yazmıştım görmediniz galiba ?Konuya bulduğunuz çözümü eklerseniz sorunu yaşayan arkadaşlar rahatlıkla bulabilir, iyi forumlar.
yorumlarda yazmışsınız ben direk konuya eklemenizden bahsetmiştim, iyi forumlar.pc kapatıp actım oldu yazmıştım görmediniz galiba ?
Anladim dikkatin icin teşsekürleryorumlarda yazmışsınız ben direk konuya eklemenizden bahsetmiştim, iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?