Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
''INS'' tusuna basıyorum ama hile menüsü gelmiyor ana ekranda neden acaba?

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Var mı bunun bir çaresi acaba ? Yanlış duymadıysam eğer pc ban atıyorlarmış galiba ? Sadece accountsa eğer hemen açayım yenisini. Bu şekilde çok sardıydı valla :D

Büyük ihtimalle sadece account ban yemişsindir bi dene banada haber ver. Pc ban yediysen de merak etme "@maskelihileci" durumla ilgileniyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende aşırı belli ederek oynuyorum ama sıkıntı olmadı. Size bir tavsiye vereyim arkadaşınız olmadığı taktirde squad duo girmeyin çünkü yabancılar gelecektir ve bunlar ölünce kendi takım arkadaşlarını izleyip report edebiliyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam hile için eline sağlık yeni güncelleme sonrası şöyle bir sorun var oyun bekleniyor diyor sonra açıyoruz hile yönetim ekranı gelmiyor oyun geliyor acıyorum oynuyorum ama hala hile yönetim ekranı gelmiyor yardımcı olabilir misiniz ?

Üye
7 HİZMET YILI
Can someone give me MemoryUI 3.0.4.3, because i can't download it... memorydownloader.net don't answer =(

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu bişey sorcam ben ring of elysium hackini kullanamıyom yeni hesap açıyom bilgisiyarda hile var diyo bilgisiyar banlanmış diyo nasıl düzeltirim

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu bişey sorcam ben ring of elysium hackini kullanamıyom yeni hesap açıyom bilgisiyarda hile var diyo bilgisiyar banlanmış diyo nasıl düzeltirim

farklı bi hileden ban yemiş olabilirsin, şuanlık buna çözüm yok. benim hilemden ban yiyen kullanıcılar report yüzünden ban yiyiyor ve yapmaları gereken şey yeni steam hesabı açıp ordan devam etmek.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
@hackerbabos hayır bir oyun bile tamamlamadım zaten denemek için girmiştim dün gece

gAm üstünde reçel bugünlerde geçer
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
fişek maşallah

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
@KetchUpMaze abi ben oyuna girdiğimde bilgisiyarda hile vardın ve bu bilgisiyar oyundan banlanmıştır sendede diyomu?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@KetchUpMaze oyun bekleniyor ekranında kalıyor 2-3 kez indirdim programı farklı farklı ama açılmadı genede nedeni ne olabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...