''INS'' tusuna basıyorum ama hile menüsü gelmiyor ana ekranda neden acaba?
@clwbrkr bende aksine okadar belli ederek oynuyorum hala ban yemedim :d
Ufak bi hata yapmışım düzelttim. Tekrar deneyin.
Var mı bunun bir çaresi acaba ? Yanlış duymadıysam eğer pc ban atıyorlarmış galiba ? Sadece accountsa eğer hemen açayım yenisini. Bu şekilde çok sardıydı valla![]()
please watch out for steam updates thanksBüyük ihtimalle sadece account ban yemişsindir bi dene banada haber ver. Pc ban yediysen de merak etme "@maskelihileci" durumla ilgileniyor.
hocam banlandık bi çözüm bulamazmıyız
Evet başka bir maille account açtım. Karakter yaratmama izin verdi. Ana menüde de günlük bonusu aldım. Şimdi hile girip deneyeceğim.Büyük ihtimalle sadece account ban yemişsindir bi dene banada haber ver. Pc ban yediysen de merak etme "@maskelihileci" durumla ilgileniyor.
@nader11ndeu bişey sorcam ben ring of elysium hackini kullanamıyom yeni hesap açıyom bilgisiyarda hile var diyo bilgisiyar banlanmış diyo nasıl düzeltirim
farklı bi hileden ban yemiş olabilirsin, şuanlık buna çözüm yok. benim hilemden ban yiyen kullanıcılar report yüzünden ban yiyiyor ve yapmaları gereken şey yeni steam hesabı açıp ordan devam etmek.
Hocam MİSC yerine ne eklemeyi düşünüyorsunfarklı bi hileden ban yemiş olabilirsin, şuanlık buna çözüm yok. benim hilemden ban yiyen kullanıcılar report yüzünden ban yiyiyor ve yapmaları gereken şey yeni steam hesabı açıp ordan devam etmek.
Hocam MİSC yerine ne eklemeyi düşünüyorsun![]()