- Yasaklandı
-
Söylentiler olmamaktadır hanbot her zaman detected olmuştur ve olacaktır bypass ile kullanılması daha tavsiye edilir Riot Dodge olayına bir tık el atmış gibi görünüyor bazı skilleri dodgelamamak üzere kapatılabilir, yada legit bir ayar kullanılabilir teşekkürlerSelamlar;
Hanbot'un detected olduğuna dair söylentiler var. Yaklaşık 3 aydır wsreborn kullanıyorum ve hala oyunda yasaklama almadım bunu da öncelikle belirtmek isterim.
Ayrıca botted hesaplar ban yiyor bunu da bilmende fayda var. Çok fazla 3.parti yazılımından engellendiğin için flag yemiş olabilirsin logları temizleyip wsreborn kullanmanı tavsiye ediyorum.
Esenle kal^^
Kesinlikle katılıyorum evade kapalı oynamak bence en mantıklısı göze batmayıp report ve ticket yemekten ırak oluyoruz.Söylentiler olmamaktadır hanbot her zaman detected olmuştur ve olacaktır bypass ile kullanılması daha tavsiye edilir Riot Dodge olayına bir tık el atmış gibi görünüyor bazı skilleri dodgelamamak üzere kapatılabilir, yada legit bir ayar kullanılabilir teşekkürler
bu arkadaş yalan soyluyor arakdaşlar bana hanbotu bu oynattı sonrada dediki 3 aydır oynuyom ban yok ban yedim 5 kere şimdide burda 5 maç dayanır diyor moderotor etiketleyin banlasınlar bu yalancıyıhanbot max 5 maç dayanır yemen normal wsr tekrar geçersen üstüne log clean atarsan sorun çözülür
flag nedirSelamlar;
Hanbot'un detected olduğuna dair söylentiler var. Yaklaşık 3 aydır wsreborn kullanıyorum ve hala oyunda yasaklama almadım bunu da öncelikle belirtmek isterim.
Ayrıca botted hesaplar ban yiyor bunu da bilmende fayda var. Çok fazla 3.parti yazılımından engellendiğin için flag yemiş olabilirsin logları temizleyip wsreborn kullanmanı tavsiye ediyorum.
Esenle kal^^
Dediğim gibi sanki beni fare gibi yakalıyorlar artık ifşa olmuş gibiyim varmı çözümnasıl becerdin bu kadar banlanmayı o kadar insan kullanıyo halen kanka
yorum kasmaya yönelik yorum report @Puddingbende bayıldım oynuyorum efsane
aşırı iyi de diyebiliriz öfkelide diyebiliriz.rage mod ne oluyo klanka
ne yalancısı dostum ben sana 3 aydır oynuyorum yesemde umrumda olmaz dedim konuşmalarımızın ssi bile var mesajları silmeye çalışma bile hepsinin ssi var hanbotu açıp açmaman tamamen senin kararın ben seni zorlamadımbu arkadaş yalan soyluyor arakdaşlar bana hanbotu bu oynattı sonrada dediki 3 aydır oynuyom ban yok ban yedim 5 kere şimdide burda 5 maç dayanır diyor moderotor etiketleyin banlasınlar bu yalancıyı
discorddan ss bile atabilirim
@Pudding @LeftSpace
flag nedir
olay boyle yani kendini ifsalıyor adam ben 3 aydır oynuyom dıyo neyse log temizleem fln napcam ban yıyorumm hepne yalancısı dostum ben sana 3 aydır oynuyorum yesemde umrumda olmaz dedim konuşmalarımızın ssi bile var mesajları silmeye çalışma bile hepsinin ssi var hanbotu açıp açmaman tamamen senin kararın ben seni zorlamadım Ekli dosyayı görüntüle 98315
bak güzel kardeşim benim 3 aydır oynamam kendimi ifşalamak değil ben seni zorlamış mıyım hayır yedirir mi demişim evet açmak veya açmamak senin kararın ban yemende benim suçum değil banı atan ben değilim o yüzden log clean atıp hayatına bakolay boyle yani kendini ifsalıyor adam ben 3 aydır oynuyom dıyo neyse log temizleem fln napcam ban yıyorumm hep
nasıl atıcam ustaabak güzel kardeşim benim 3 aydır oynamam kendimi ifşalamak değil ben seni zorlamış mıyım hayır yedirir mi demişim evet açmak veya açmamak senin kararın ban yemende benim suçum değil banı atan ben değilim o yüzden log clean atıp hayatına bak
onu ben bilmiyorum forumda paylaşılırsa açarsın çokta önemli bişey değil wsr ile devam et sen hanbota bulaşmanasıl atıcam ustaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?