RİOT Games'e Script Savaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar RİOT Games Açtığım bu savaşı çöp bir script ile devam ettirmekteyim bu savaş da şuana kadar fressh account ile 36 mac atarak hala ban yemedim rage kullanıyorum bu maçları montajlayıp youtube yüklemeye karar verdim desteklerini ve eleştirilerinizi bekliyorum..

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Toir Bypass olmadan nasıl ban yedirmiyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Toir Bypass olmadan nasıl ban yedirmiyor
1 Hesabım ELOHELL'de idi Demir 4 Silver 4 35 Maç Attım Hala Sıkıntı Yok Bir Hesabımı Gold 4'den Plat 1 Yaptım 20 Maçta Herhangi Bir Sıkıntı Daha Olmadı 2 Kere Script Diyen kişi ile karşılaştım rage kullanıyorum üstüne videoda görebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
merhaba hangi script acaba ve nerden satın alabilirim

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Böyle script videoları çok hoşuma gidiyor instada karşıma çıkıyor ara ara hatta direkt bu konseptte bi kanal yap paso 1M görüntülenme alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çek baba vg bypass sonrada bi toir çek miss dahasına gerek yok gelsin winler nihayet aradığım youtube kanalı sc kullanamasamda günlük dozumu alabilecem

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Böyle script videoları çok hoşuma gidiyor instada karşıma çıkıyor ara ara hatta direkt bu konseptte bi kanal yap paso 1M görüntülenme alırsın.
Dostum amacım o sanırım ama kanal yüzünden sanırım keşfete düşürmüyor tam çömüş değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...