Üye
adil değil tabiki
bu ne zamanın etkinliği kanka ona göre singapur hesabı aççam sonar trye geçiririmBilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi ?
nerde gördün knka link varmıbu etkinliği gördüm de baya iyi etkinlik tamam sunucu açılışına özel etkinlik yaparsınız da bu abartı bi tık
Dostum 7-8 günü kalmış olmalı bitmesinebu ne zamanın etkinliği kanka ona göre singapur hesabı aççam sonar trye geçiririm
aslına bakarsan adil diyemeyiz ama adamlar çöplük gibi bir garena clienti kullanıyordu bu nedenle aşırı büyük bir serverdı şimdi taşınmasıyla beraber aşırı büyük serverlar açtı riot games in bu davranışı asya da yaşıyan kişilerin normal clienti kullanması için bir neden oldu bu yüzden normal oyuncu kitlesini almak için sadece bunu yaptı adamlar garena clientini kullanmıyor ve GARENA clienti hiç adil değil internetten araştırırsan aşırı garip evenleri vardı çark çevir küre kazan gibi ve bu çarkı çevirmek 30RP ydiBilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi ?
Hocam clienti sorma ya indirmiştim bir kere içine miner mı koyuyolar artık cpuyu ssömürüyoraslına bakarsan adil diyemeyiz ama adamlar çöplük gibi bir garena clienti kullanıyordu bu nedenle aşırı büyük bir serverdı şimdi taşınmasıyla beraber aşırı büyük serverlar açtı riot games in bu davranışı asya da yaşıyan kişilerin normal clienti kullanması için bir neden oldu bu yüzden normal oyuncu kitlesini almak için sadece bunu yaptı adamlar garena clientini kullanmıyor ve GARENA clienti hiç adil değil internetten araştırırsan aşırı garip evenleri vardı çark çevir küre kazan gibi ve bu çarkı çevirmek 30RP ydi![]()
evet mining yapıyorlarHocam clienti sorma ya indirmiştim bir kere içine miner mı koyuyolar artık cpuyu ssömürüyor