Riot Games'in Singapur sunucusuna özel yaptığı etkinlik adil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bunu ypaanlar var orda hesap açıp tr geçişlerini bekliyorlar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
youtubeda var bu konuyla ilgili hesap actıktan sonra tr serverıne güzel kar ile geri geliyorsun. 300-400tl arası bi maliyeti var diye hatırlıyorum..

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben bunu haksızlık olarks görmüyorum. Bu sadece singapura has bir durum değil riot bunu ara sıra baska bölgelerde de yapiyor. Hoş birşey acikcasi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu etkinliği gördüm de baya iyi etkinlik tamam sunucu açılışına özel etkinlik yaparsınız da bu abartı bi tık

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi ?
bu ne zamanın etkinliği kanka ona göre singapur hesabı aççam sonar trye geçiririm

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kostüm sadece kozmetikten ibaret tüm serverlerde de etkinlik oluyor. bu durumda bence adil olmayan bir şey yok yeni açılan bir sunucuda bol ödüllü bir etkinlik olması enteresan değil bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kankam bence bazı karakterler çok op ama genel olarak dengeli bir oyun bu benim fikrim

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu konu aslında adillikle alakalı değil. Riot Singapur serverini doldurmak için böyle bir harekete girişiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi ?
aslına bakarsan adil diyemeyiz ama adamlar çöplük gibi bir garena clienti kullanıyordu bu nedenle aşırı büyük bir serverdı şimdi taşınmasıyla beraber aşırı büyük serverlar açtı riot games in bu davranışı asya da yaşıyan kişilerin normal clienti kullanması için bir neden oldu bu yüzden normal oyuncu kitlesini almak için sadece bunu yaptı adamlar garena clientini kullanmıyor ve GARENA clienti hiç adil değil internetten araştırırsan aşırı garip evenleri vardı çark çevir küre kazan gibi ve bu çarkı çevirmek 30RP ydi :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aslına bakarsan adil diyemeyiz ama adamlar çöplük gibi bir garena clienti kullanıyordu bu nedenle aşırı büyük bir serverdı şimdi taşınmasıyla beraber aşırı büyük serverlar açtı riot games in bu davranışı asya da yaşıyan kişilerin normal clienti kullanması için bir neden oldu bu yüzden normal oyuncu kitlesini almak için sadece bunu yaptı adamlar garena clientini kullanmıyor ve GARENA clienti hiç adil değil internetten araştırırsan aşırı garip evenleri vardı çark çevir küre kazan gibi ve bu çarkı çevirmek 30RP ydi :D
Hocam clienti sorma ya indirmiştim bir kere içine miner mı koyuyolar artık cpuyu ssömürüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adamlar 6 yıllık lol hesabımdaki eşyalardan sadece 2 dakikada sahip olucak sence adaletli mi knk ;(

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam nasıl yani adil mi nu konunun adilliği olmaz ki her türlü parası olan üstte oluyor rp diye bir şey var sonuç olarak oyunda

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam clienti sorma ya indirmiştim bir kere içine miner mı koyuyolar artık cpuyu ssömürüyor
evet mining yapıyorlar :kekw: biri bunu farkedip videoya alıyor ama Kullanıcı Sözleşmesinde geçtiği için dava edemiyor ne kadar kötü bir client olduğunu sen düşün :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öyle konuşmalar var ki p2w muhabbeti dönüyor lol için, yapmayın etmeyin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...