Eklemeyi unutmuşum bir de şampiyon kristallerini mavi öze çeviriyorsun tüm champlar açık olduğu için toplam 18k mavi özün oluyorAdil değil, yıllardır oynuyorum daha tüm şampiyonları açamadım. Singapurdaki adam direkt tüm şamp.ları açacak nerdeyse bir de yanında bir sürü kostüm veriyor
nasıl yani bu nasıl gerçek olabilir ki biz yıllarımızı veriyoruz 60 k turuncu öz nedemek abiBilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi ?
Pazarlama tekniği için sen yeni sunduğun bi oyunu o ülkede sevilsin diye illaki böyle çekici etkinlikle süslersin.Bilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi ?
Hocam açıkçası yeni bir server olduğu için oyuncu çekmesi gerek ve bunun içinde ekstra ödül ve bonuslara ihtiyacı var eğer riot games bunu yapmaz ise nasıl oyuncu çekicek?Bilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Hocam süslerim tabiiki ama diğer insanların düşüncelerini de merak ettiğim için böyle bir konu açtım.Pazarlama tekniği için sen yeni sunduğun bi oyunu o ülkede sevilsin diye illaki böyle çekici etkinlikle süslersin.
dostum tr sunucusu için değil bu etkinliknerde gördün knka link varmı
Görevleri nasıl tamamlarım?Bilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Adil değil tabiki şampiyon almak bu kadar kolay olmamalı bence kötü olmuş buBilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Yani bide o açıdan bakmak lazımHocam bunları biz de o sunuculara 1 mavi öz verip gidebiliyoruz ve aynı ödülleri biz de alabiliyoruz kendi sunucumuza dönüp kullanabiliyorsun zaten bundan herkes faydalanabilir yani