arkadaşlar lolü güncelledim açılmamaya başladı 2 kere tıklayıp açıyorum istemci gelmiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor görevi sonlandırıp tekrar denedim yine olmadı pc res attım yine olmadı bilgisi olan var mı?
arkadaşlar lolü güncelledim açılmamaya başladı 2 kere tıklayıp açıyorum istemci gelmiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor görevi sonlandırıp tekrar denedim yine olmadı pc res attım yine olmadı bilgisi olan var mı?
Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi sonlandır. Riot Games uygulaması da dahil. Sonra tekrar açmaya çalış. Ayrıca sağ aşağıda Riot Vanguard açık mı onu da kontrol etmeyi unutma.
Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi sonlandır. Riot Games uygulaması da dahil. Sonra tekrar açmaya çalış. Ayrıca sağ aşağıda Riot Vanguard açık mı onu da kontrol etmeyi unutma.
Vanguard açık ise kapatıp deneyebilirsin gorev yoneticisinden devre dışı bırak sonra antivirüs programların güncel mi kontrol et veya sil ben böyle cözdüm.
bir çok kez tıkladığın için arkada çalışıyordur ondan giremiyor olabilirsin restart at düzelir umarım. Olmazsa silip tekrar yüklemen gerekir. Bu arada riot games veya lol dosylarını kurcaladınmı ? yanlışlıkla bişey sildiysen o yüzden açılmıyor olabilir