Riot yeni oyun mu yapıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evet mmorpg oyunu çıkartacaklar hatta riot kendisi bile duyurmuştu ve bu oyun lol evreninde geçecek diye biliyorum. Büyük ihtimal 2-3 yıl sonra çıkar.
Eğer detaylı bir bilgiye sahip olursanız bilgilendirme yazısı yazabilir misiniz hocam ? görsel vs. paylaşıldı mı ? Merak içerisindeyiz de :D

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer detaylı bir bilgiye sahip olursanız bilgilendirme yazısı yazabilir misiniz hocam ? görsel vs. paylaşıldı mı ? Merak içerisindeyiz de :D
Hayır şu anlık sadece böyle bir oyunun çıkacağı hakkında duyuru yaptılar ama ileride bir gün bir şeyler olursa paylaşırım.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MMO oyunu yaptığı hakkında bir şey duydum da Sizce yapması iyi mi ? Tutar mı sonuçta valorant yeni daha sayılır hani :D

yapıyor mu yapıyorsa yorumlarınız nedir ismi nedir görüşleriniz nedir ???

Merakla cevaplarınızı beklemekteyim
bnce şuan yapcaklarını sanmıyorum zaten hali hazırda 2 tane oyun var ve bu oyunlar baya kitleye sesleniyor valo kurulduugunda lolden cok oyuncu kaybetti simdi valo yeni bi oyun o oyundan oyuncu kaybetmeyi düşündüklerini sanmıyorum oyunu yapsalarda 4 5 sene sorna yayınlarlar

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bnce şuan yapcaklarını sanmıyorum zaten hali hazırda 2 tane oyun var ve bu oyunlar baya kitleye sesleniyor valo kurulduugunda lolden cok oyuncu kaybetti simdi valo yeni bi oyun o oyundan oyuncu kaybetmeyi düşündüklerini sanmıyorum oyunu yapsalarda 4 5 sene sorna yayınlarlar
yine de haberleri duyarsak burada paylaşalım

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam bu oyun baya iyi olucak sanırım 2016'dan beri çalışıyorlar bu oyun için muhtemelen de 2024 gibi felan gelir

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
2021 deki çıkardığı oyunlar olmasın eminmisin şuanlık bi oyun çıkarma gibi haberler yokta

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sanmıyorum. Şuan için indie tarzı oyunlar yapıyorlar zaten. Hala geliştirmekte oldukları oyunlar var. MMO piyasasına girme büyük zarar ettirebilir kendilerine.

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer bu bilgi doğruysa, umarım güzel ve iyi yapılmış bir oyundur!

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valoranttan çok para kaldırdılar bence yeni oyun üreticekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...