Rise Online Doluş baba içeri doluş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Rise Online: dostlar az bilginiz varsa Rise Online oyunu Knight Online ye çok yakın mekanikleriyle dikkat çekmekte bu oyunu ko oyunucuları olsun online oynayan bir çok insan bekliyor bende beklemekteyim animasyonlar skill effectleri olsun çok hoş görünüyor bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum p2w olmadığını düşünerek bunları söyledim eğer öyle bir durum olursa oyuncusu kalmayacaktır bu oyun hakkında bilginiz yoksa bile bir video ile sizlerde gözden geçirebilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Efektler, skiller, itemler baya benziyor yav

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hocam seni üzmek istemem ama açikcası p2w gibi geldi bana ki yeni nesil mmorpg oyunların hepsi (black desert hariç) p2w sisteminde

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hilesi nezaman çıkıncak ya bilginiz varmı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu knight onlineden devşirme olmuş ya. Klas game falanda diyor türkiyede üretiliyor sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel bir oyuna benziyor eskiden oynadığım Cengiz Han 2 oyununu hatırlattı bana ama p2w olucakmış gibi gördüm

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kac Aydir Bekliyorum Bu Oyunu Knight online benziyo Zaten Mage Asas Priest Warrior Vb Şeyler var bir Ko nun Skilleri Degişik Effeckler Degişik Ama Süper Bişe Olcak Sanırsam

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
p2w e benziyor biraz sanki. Denemek lazım.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Adamlar illaki biyerden para kazanıcaklar babasının hayrına açmıyo nede olsa.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Beklemedeyiz, çıksa da oynasak :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ne zaman çıkacak bu
Post automatically merged:

bayagı güzelmş

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Olum Harbi Knight La :d skiller falan bildiğimiz Birebir knight :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
p2w olmadan olmazki adamlar nasıl ayakta kalacak bedavaya böyle bir zevki vercekleri sanmiyorum ko yu alip grafikleri geliştirmiş resmen bnce oynanır bilgi için tşkler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bildiğin Knıght online bu :) video başında unreal technology yazısını gördüm sanırım oyun alt yapısında ki motoru değiştirmişler el morad olsun diğer haritalar olsun sanırım çok da değişikliğe gitmemişler birde isim değişikliği. Adamın minor basarak gitmesi tabi ki eskiyi gözümde canlandırdı :) p2w sisteminden ziyade oyunda yine sanırım kendimiz para kasabilicez item basmak ile olsun bölge alıp koxp (eskiden msn koxp vardı :( ) ile olsun yine slotlar dolucakdır. eski oyuncularını çekerse bu oyun tadından yenmez. Slotlarda ks atılmasını "aga party pls" denmesini gerçekten özledim. o zamanlar ortamda dostlukta beraber sabahlamak da çok güzeldi. Kulaklığı baş ucuma koyup okçunun ok attarak onun sesinde uyuduğum zamanlar ok sesi keslince hemen kalkıp bakmalar falan... Güzeldi..

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Efektler, skiller, itemler baya benziyor yav

hello There
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
knight online birebir aynı sadece mekan ve item görünüşlerini değiştirmişler fakat ue4 motorunu kullandıkları için grafiksel olarak güzel olacak inşallah, oyun ko'daki gibi akıcı olur mu bilemem çünkü ue4 motoruyla yapılan grafikler bazen ağır işleyebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...