Üye
Merhaba kolay gelsın ben csharp da rise online bir makro yaptım ama rise online haric bütün oyunlarda calısıyor oyununa girince tamamen calısmıyor bu kısmı asamadım.. bana yardımcı olurmusunuz..?
Oyun makro girişlerini engelliyorsa bunu kendi imkanlarınla aşman mümkün değil. Ya LGS ve GHUB gibi oyunun tespit edemediği mouse yazılımlarıyla makro yazacaksın ya da bypass kullanacaksın.Evet işte bunu nasıl asşabilirim ?![]()
Csharp SendKeys fonksiyonu ile yapıyorum klasık internetten bakarsanır. sorun şu ki rise online acınca çalısmıyor. baska oyunlarda sorun yok...Engelleyen Nedır anlamadım easy Anti mi yoksam oyunun kendısımı ?nasıl aşılır?Kodu paylaşmadan sorunun nerede olduğunu bilemeyiz değil mi?
Oyun direkt botları engellemek adına klavye girişlerini simüle etmeni engelliyor olabilir çünkü fonksiyon sadece Rise Online'da çalışmıyor.Csharp SendKeys fonksiyonu ile yapıyorum klasık internetten bakarsanır. sorun şu ki rise online acınca çalısmıyor. baska oyunlarda sorun yok...Engelleyen Nedır anlamadım easy Anti mi yoksam oyunun kendısımı ?nasıl aşılır?
Evet işte bunu nasıl asşabilirim ?Oyun direkt botları engellemek adına klavye girişlerini simüle etmeni engelliyor olabilir çünkü fonksiyon sadece Rise Online'da çalışmıyor.
Oyun makro girişlerini engelliyorsa bunu kendi imkanlarınla aşman mümkün değil. Ya LGS ve GHUB gibi oyunun tespit edemediği mouse yazılımlarıyla makro yazacaksın ya da bypass kullanacaksın.Evet işte bunu nasıl asşabilirim ?![]()
Ghub yavas kalıyor..LGS de mouse görmuyor.. zaten o yuzden kendım yazmak ıstedım...bypass nedir acaba nasıl yapılır ne ıse yarar??Oyun makro girişlerini engelliyorsa bunu kendi imkanlarınla aşman mümkün değil. Ya LGS ve GHUB gibi oyunun tespit edemediği mouse yazılımlarıyla makro yazacaksın ya da bypass kullanacaksın.
Yapım konusunda Assembly bilgisi gerektiriyor ve bu dil oldukça zor bir dil. Uzun lafın kısası anti cheatin engellediği 3. parti yazılımları geçmene yarıyor.Ghub yavas kalıyor..LGS de mouse görmuyor.. zaten o yuzden kendım yazmak ıstedım...bypass nedir acaba nasıl yapılır ne ıse yarar??
Teşekürler.. cevaplar için Kolay gelsın...Yapım konusunda Assembly bilgisi gerektiriyor ve bu dil oldukça zor bir dil. Uzun lafın kısası anti cheatin engellediği 3. parti yazılımları geçmene yarıyor.