ritalin etkisini gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu açtığım konunun devamıdır(https://memoryhackers.org/konular/dikkat-hapi-icin-randevu-aldim.77599/ ) pazartesi eczaneye gittim bana pazartesi gel siparis ettim diyen eczane ye 3 kutu 47 tl ye aldım o gün uykusuz dum kullanmiyayim dedim salı günü oldu kullanayimmi kullanmiyayimmi diye tereddüte girdim çarşamba günü aldım pek bir etkisi oldumu bilmiyorum ders çalışmadım o gün dershaneye yazıldım
bugün dershaneye gittim sabah 9 da etüt basladı paragraftan basladım vücüdum tamamen odaklanmış kafamı kıpırdatmıyorum ama okuduğumdan birsey anlamıyorum belki bazı paragrafları 10 kere bosu bosuna okudum bir sonraki etüt problem çözmeye basladım yüzde problemleri hızlı hızlı çözdüm mat 1 i de öyle mat baya kastım yani güzel güzel anlayarak çözüyordum hiç sıkılmıyordum canım sigara istedi basta ama geçti sonrasında ben normalde 20 dk sigara içmeden duramam ders çalışmaya 5 dk oturamam 4 etüt sağlam şekilde kaldım 6 etüt var saat aksam 8 e kadar 4ünü basarıyla geçirdim saat 4 te çıktım eve geldim.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Dostum ben sana uzun uzun yazılarla yaklaşık 5 kez anlattım dimi :brainfree:Hatta birisinde fazla atarlanmış olabilirim bilgisizliğine :coolstory:

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Dediğim gibi doğru dozaj ile sen yürür gidersin. Doktora danış bence sınava girmedende at bir tane

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dediğim gibi doğru dozaj ile sen yürür gidersin. Doktora danış bence sınava girmedende at bir tane
öyleyse süper dostum :) ben ritalin etkisini gösteriyor 2 diye de bi baslık acacam düşüncelerime ne etkisi oldu bunu anlatacam ama ne zaman bilmiyorum

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
öyleyse süper dostum :) ben ritalin etkisini gösteriyor 2 diye de bi baslık acacam düşüncelerime ne etkisi oldu bunu anlatacam ama ne zaman bilmiyorum
SINAVDAN SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA................... :) ŞEYMA WATERBAŞI değilsin sürekli aktif olmana gerek yok ki sınava gireceksin her şeyden kısıp derse odaklan

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
SINAVDAN SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA................... :) ŞEYMA WATERBAŞI değilsin sürekli aktif olmana gerek yok ki sınava gireceksin her şeyden kısıp derse odaklan
abi adamsın valla doğru diyon çay içmeye balkona gittim sigara mı içtim bi odamı düzenlim yarın çalışacaklarımı götüreyim yazıcıdan üç beş şey çıkarıp zımbalim vs dedim sonra burası aklıma geldi bildirimlere bakayım dedim baktım bişey yok bilardo ve pacnam oynadım baktım dalıp gidiyom buraya girdim senin bildirimini gördüm :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Dostum forum her zaman burada merak etme adminlerimiz Server kapatmayı düşünmüyor sen dersine odaklan şimdi oyunlar forumlar insta twit face karı kız derken önündeki puanı düşürüyorsun. Hayvan gibi çalışıp yüksek puan aldıktan sonra ben sınavdan bunu aldım rahatım artık diyip bir OH çekip oynamak var birde keşke bilardo oynamak yerine matematik ile oynasaydım netim artardı daha iyi yerlere gelirdim diyerek sıkıntı içinde boğulmak var seçim yine senin sınava ben girmeyeceğim unutma o bilardo oyununu yapanda yada bu forumun sahibide girmeyecek sen gireceksin. SEÇİM SENİN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...