Riven script h.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba riven scripti kullanıyorum kaç oyundur ama flash ult combosu: on olmasına rağmen yapmıyor ve aşırı saçma sekilde kombinasyonlar yapıyor herhangi bir ayarı var mı? Veya sizler hangi ayarlar ile kullanıyorsunuz? Bilgilendirirseniz mutlu olurum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
script bana göre sadece adc ve midlane skil shoot karakterleinde kullanılmalı diğerleirde çok bir etkisi yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba riven scripti kullanıyorum kaç oyundur ama flash ult combosu: on olmasına rağmen yapmıyor ve aşırı saçma sekilde kombinasyonlar yapıyor herhangi bir ayarı var mı? Veya sizler hangi ayarlar ile kullanıyorsunuz? Bilgilendirirseniz mutlu olurum
Riven scripti sorunlu kanka bence kullanma

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bazı karakterlerde benim için de işe yaramadı, bu yüzden oynaması çok kolay olanı seçtim

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kanka adc için kullanın veya yasuo zed gibi karakterlerde

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riven scripti dedikleri gibi çok yararlı değil istersen delay ayarlarında q w ve r nın delayını biraz azalt öyle bir dene bakalım belki daha iyi sonuç alırsın

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Daha cok akali gibi midlaner skillshot atan ya da adc rollerinde oynamani oneririm ama akalidede kacarken cok ise yaramiyor auto q kullandigi icin oldurtuyor cogu zaman.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
riven need things that sc can't give to you. If you want play top i suggest cassio or trundle

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de oldu artık sadece skillshotı olan karakterlerde oynuyorum garanti win

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...