Roblox büyük güncelleme getirip hileleri mi engelledi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
aynen bazı hileler çalışmıyor fix yedi hepsi şimdi telefondan yapılıyor

kral hem tema ile alakalı güncelleme hemde programla bide hileler ile alakalı van guard getirdiler artık hiç bir hile çalışmıyor ben açamıyorum
robloxun en iyi exploiti olan synapse x yapımcıları robloxda çalışmaya başladı her açığı biliyolar yüksek ihtimal pc de sonu gelecek hilenin vanguard pc de var mobile de yok bide microsoft robloxda açılıyor hileler şuan

Üye
2 HİZMET YILI
2017 2018 zamanları rastgele bir executor açıp istediğim oyunda istediğim hileyi açabiliyodum bu kötü oldu

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hileler engellendi fakat yeni çıkan paralı hileler bulunuyor.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ne ücretli ne ücretsiz hileler var bilgisayarda artık, robloxun koruması felanda arttığından hilelerde çalışmıyor yine telefondan veya bluestacks den hile yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
benim kullandıgım hile hala çalışıyor bazıları ban yemiş ama galiba hile kaliteliyse sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
evet, ama telefonlar için şuanlık bir fix yok, güncelleme gelmeye devam ediyor ama hala telefondan oynanabilir hileler var

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
hocam roblox gibi basit oyunlar hile kulanmayın sadece arsenal giriyodum ve arkadan vuruyılarsı sınırsız mervş falan bende kulandım ama pişmanım saka saka pisman deilim de kulanmayınız zevk almak istiyorsanız hilesiz zevk alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...