her şey kapalı robloxu sildim pc yeniden başlattım yine olmadıgüncel sürümünü tekrar indir ama virus programları kapat ve injeklerkende kapat virus programları engelliyor olabilir
onun bir önemi yok diğerlerindede aynı hata oluyor@EthemEfe Hangi Exploit Programı Acaba O
Net Framework Güncellemeyi bir deneonun bir önemi yok diğerlerindede aynı hata oluyor
roblox acıkken injeck diysoun demiher şey kapalı robloxu sildim pc yeniden başlattım yine olmadı
evetroblox acıkken injeck diysoun demi
bende painesixt kulalnıyodum sonradan injeck olmadı ve bende sürücüleri güncelledim ve sorun kalktı sende sürücüleri güncelle bi dene sonra
hepsini denedim olmadı pc win7Net Framework Güncellemeyi Veya Silip Yeniden Yüklemeyi Dene Olmasa MicrosoftBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapYüklemeyi Dene Yine Olmadıysa wındows dan alakalı ola bılır wındows 7 ye gecmeyı dene veya wındows 8
galiba roblox ile alakalı olabilirBu konuyu açtığın iyi oldu bendede o hatayı veriyor ツ
atarsan sevinirim dostumkullandığın hileyı büyük ihtimal yapımcısı kapatmıştır yada fixlenmiştir sana tavsiyem skipsloit gayet güzel level 7 bir exploit hilede kendi içinde mevcut bazı oyunlar için hileler bulunuyor synaspe X gibi bir exploit
eğer istersen sana özelden hilenin linkini atabilirim (özelden link atmak ban yediriyormu bilmiyorum eğer yediriyorsa adminler lütfen sadece uyarın)
önerin için teşekkür ederim.@EthemEfe onun gibi hileler amatörler tarafından yapıldığı için çalışmama ihtimali yüksek sana jjsploit'i tavsiye ediyorum synape'e özel olan scriptleri bile çalıştırıyor 2 saniyede inject ediyor(abartmıyorum) kendiliğinden birçok script yüklü btools walk speed god mode noclip gibi
jjsploit v5 indirdim ama oyuna inject etmek istiyorum fakat roblox open hatası alıyorum roblox acık olmasına rağmen@EthemEfe onun gibi hileler amatörler tarafından yapıldığı için çalışmama ihtimali yüksek sana jjsploit'i tavsiye ediyorum synape'e özel olan scriptleri bile çalıştırıyor 2 saniyede inject ediyor(abartmıyorum) kendiliğinden birçok script yüklü btools walk speed god mode noclip gibi