Çözüldü roblox exploit hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bende bir exploit var inject etmeye çalışdığımda hata veriyor eskiden vermiyordu şimdi veriyor nasıl çözerim
dddwqsdasdasddas.PNG

Çözüm
kullandığın hileyı büyük ihtimal yapımcısı kapatmıştır yada fixlenmiştir sana tavsiyem skipsloit gayet güzel level 7 bir exploit hilede kendi içinde mevcut bazı oyunlar için hileler bulunuyor synaspe X gibi bir exploit
eğer istersen sana özelden hilenin linkini atabilirim (özelden link atmak ban yediriyormu bilmiyorum eğer yediriyorsa adminler lütfen sadece uyarın)
Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güncel sürümünü tekrar indir ama virus programları kapat ve injeklerkende kapat virus programları engelliyor olabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Net Framework Güncellemeyi Veya Silip Yeniden Yüklemeyi Dene Olmasa Microsoft
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yüklemeyi Dene Yine Olmadıysa wındows dan alakalı ola bılır wındows 7 ye gecmeyı dene veya wındows 8

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kullandığın hileyı büyük ihtimal yapımcısı kapatmıştır yada fixlenmiştir sana tavsiyem skipsloit gayet güzel level 7 bir exploit hilede kendi içinde mevcut bazı oyunlar için hileler bulunuyor synaspe X gibi bir exploit
eğer istersen sana özelden hilenin linkini atabilirim (özelden link atmak ban yediriyormu bilmiyorum eğer yediriyorsa adminler lütfen sadece uyarın)

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
atarsan sevinirim dostum

Üye
6 HİZMET YILI
Abi çok basit yapman gereken bir VPN ile inject etmen gerek nedeni ise yapımcısı güncellemiş ve program boyutundan tassaruf için pastebin gibi türkiye'de yasaklı sitelere koymuş olabilir. Önerim UltraSurf indirmendir.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@EthemEfe onun gibi hileler amatörler tarafından yapıldığı için çalışmama ihtimali yüksek sana jjsploit'i tavsiye ediyorum synape'e özel olan scriptleri bile çalıştırıyor 2 saniyede inject ediyor(abartmıyorum) kendiliğinden birçok script yüklü btools walk speed god mode noclip gibi

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@EthemEfe onun gibi hileler amatörler tarafından yapıldığı için çalışmama ihtimali yüksek sana jjsploit'i tavsiye ediyorum synape'e özel olan scriptleri bile çalıştırıyor 2 saniyede inject ediyor(abartmıyorum) kendiliğinden birçok script yüklü btools walk speed god mode noclip gibi
önerin için teşekkür ederim.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
jjsploit v5 indirdim ama oyuna inject etmek istiyorum fakat roblox open hatası alıyorum roblox acık olmasına rağmen

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@RoHS arka arkaya inject etmeyi denemişsindir programın öyle bir açığı var sorunun çözümü gayet basit
muhtemelen sen inject etmeyi denerken roblox crash verdi ve roblox kapandı fakat kapandığı halde bilgisayarında hala client programı çalışır vaziyette onu da görev yöneticisinden kapatıp tekrar deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...