Roblox exploit'ler inject etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Roblox hack exploit'ler hileyi inject etmiyor. Birkaç exploit'te denedim. Sorun format sonrası ortaya çıktı.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
muhtemelen bu bir tesadüfdür sana skipsloit i tavsiye ediyorum level 7 bir injector

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
roblox da ne hilesi var hocam ? bende yapmak istiyorum ama forum da konu var mı bununla alakalı ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
muhtemelen bu bir tesadüfdür sana skipsloit i tavsiye ediyorum level 7 bir injector
Maalesef tesadüf değil. Yeni çıkanlar da eskiler de çalışmıyor. Skisploit'i de denedim fakat çalışmıyor. Güncelleme buluyor ve beni Skisploit beta diye bir executor indirme sitesine yolluyor. Güncel bir link gönderebilir misiniz?
Gönderdiğiniz link benim indirdiğim link çıkarsa bu sorunlu bir uygulama. Çünkü uygulama içi güncelleyici de çalışmayı durduruyor.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Extreme injector ya da PerX injectorü dene

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ama ben exploitleri kullanmak istiyorum. Bunun bir yolu yok mu?
İşletim sisteminden kaynaklanıyordur Win 8 ve üstünde bazen böyle hatalar meydana geliyor başka bir yolla inject etmeyi dene , exploit büyük ihtimalle işletim sisteminle eşleşmeyen dosyalar bulduğu için böyle yapıyor haaa eğer işletim sistemini format atmadan önce exploiti kullandıysan güncellemeyle bok etmiştir win10 merak etme , sen yakın zamanda güncellemeleri kapat ben kapattım bir rahatladım bir rahatladım ama bazı şeylere mal oldu ama miss gibi oynuyorum oyunlarımı hiç donma yok max 200 fps ya da üstü
1556008470450.png

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Maalesef tesadüf değil. Yeni çıkanlar da eskiler de çalışmıyor. Skisploit'i de denedim fakat çalışmıyor. Güncelleme buluyor ve beni Skisploit beta diye bir executor indirme sitesine yolluyor. Güncel bir link gönderebilir misiniz?
Gönderdiğiniz link benim indirdiğim link çıkarsa bu sorunlu bir uygulama. Çünkü uygulama içi güncelleyici de çalışmayı durduruyor.
öncelikle downloada bas hileyi indir sonra get key'e bas karşına bir site çıkacak sonra seni reklam sayfasına yönlendirecek 10 saniye bekle sonra reklamı geç generating key yazdığında hızlı bir şekilde ard arda ctrl+shift+r yap
sonra key yazıcak onu kopyala
hileni klasöre çıkart log in key gibi birşey yazıcak oraya keyini yapıştır login yap
eğer denediğin halde olmassa belki sana key bulabilirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İşletim sisteminden kaynaklanıyordur Win 8 ve üstünde bazen böyle hatalar meydana geliyor başka bir yolla inject etmeyi dene , exploit büyük ihtimalle işletim sisteminle eşleşmeyen dosyalar bulduğu için böyle yapıyor haaa eğer işletim sistemini format atmadan önce exploiti kullandıysan güncellemeyle bok etmiştir win10 merak etme , sen yakın zamanda güncellemeleri kapat ben kapattım bir rahatladım bir rahatladım ama bazı şeylere mal oldu ama miss gibi oynuyorum oyunlarımı hiç donma yok max 200 fps ya da üstü
Ekli dosyayı görüntüle 18488
Format öncesi çalışıyordu. Ben de İmpact kullanıyordum fakat bugün o da kullanılmıyor.
Post automatically merged:

öncelikle downloada bas hileyi indir sonra get key'e bas karşına bir site çıkacak sonra seni sayfasına yönlendirecek 10 saniye bekle sonra ı geç generating key yazdığında hızlı bir şekilde ard arda ctrl+shift+r yap
sonra key yazıcak onu kopyala
hileni klasöre çıkart log in key gibi birşey yazıcak oraya keyini yapıştır login yap
eğer denediğin halde olmassa belki sana key bulabilirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnject edilmiyor.
1556009419584.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İmpact'in yeni sürümü çıkmış ve sorunsuz çalışıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
1.Exploitler Patchlanmış olabilir 2.Hile Kökünden Bulunmuşdur 3.Güncelleme Geliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...