Herkese merhaba! Öncelikle önceki bölümü okumadan birşey yapamayabilirsiniz. En alttan ilk bölüme gidebilirsiniz. Yeni serim olan Roblox'a hile kodlama serisine devam ediyoruz. Bugün sizlerle projemize özellik ve ban koruması ekliyeceğiz.
Bazılarınız ban korumasını gereksiz duyabilir. Evet, Roblox'un ban koruması güçsüz ama ban dalgasında ban yemeniz olası. Şunu unutmayın, sadece ban olasılığını düşürücez yani ban riskini sıfıra çekmicez. Zaten böyle birşey imkansız neyse bu başka bir konumuzun konusu şimdi derse geçelim.
Arkadaşlar, kodların karışmasını önlemek için "System.Threading" kütüphanesini kullanıcaz.
Main kısmına;
Evet artık özellik eklemeye başlaya biliriz. New deyiminin oluşması biraz uzun sürebilir bundan dolayıda kodlarımız karışabilir, zaten bunun için hazırlık yapmıştık 
Görüntü şu şekilde olmalı;
Eğer her şey yolunda ise devam edelim.
SendCommand metotunu kullanacağız. Bu yüzden string oluşturmaya geçebiliriz. Ben bu ders serisinde wallhack yapmayı göstereceğim. String oluşturmamızın sebebini örnekle açıklayayım, normalde "api.SendCommand(boxesp);" yazınca wallhack açılması lazım ama hata veriyor. Bu yüzden boxesp yazısını string değişkenine atıyoruz. Bu string işini birkaç özellik içinde kullanacağız.
Anlamadıysanız
Evet görüntü şu şekilde olmalı;
Siz isterseniz koşullu halde yapabilirsiniz (if-else).
Şimdi hilenin inject olmasını sağlayan kodu girelim;
Eveet gelelim junk kod yerine. Sizin için basit olması amacıyla VMProject uygulamasını kullanacağız. Bu uygulama otomatik junk kod ekler. İnternetnetten kullanımına bakabilirsiniz veya hiç uygulama kullanmadan kendiniz junk kod ekleye bilirsiniz. Size kalmış
Evet bugünlük bitmiş olmaya bilir
Kafam estiği zaman atıyorum (Şaka yapıyorum
). Diğer Derslerde görüşmek üzere!
Önceki ders: https://memoryhackers.org/konular/roblox-hile-kodlama-bolum-1-hazirlik.169809/
Sonraki ders: https://memoryhackers.org/konular/r...lum-3-junk-kod-hakkinda-detayli-bilgi.169882/
Bazılarınız ban korumasını gereksiz duyabilir. Evet, Roblox'un ban koruması güçsüz ama ban dalgasında ban yemeniz olası. Şunu unutmayın, sadece ban olasılığını düşürücez yani ban riskini sıfıra çekmicez. Zaten böyle birşey imkansız neyse bu başka bir konumuzun konusu şimdi derse geçelim.
Arkadaşlar, kodların karışmasını önlemek için "System.Threading" kütüphanesini kullanıcaz.
C#:
//Program.cs'nin en üst kısmına.//
using System.Threading;
C#:
// "api" yazmanıza gerek yok, istediğiniz kelimeyi yazabilirsiniz.//
//Main kısmına//
ExploitAPI api = new ExploitAPI();
C#:
//Son yazdığımız yerin altına.//
Thread.Sleep(500);
//Ben 500 ms'i uygun gördüm. Siz daha stabil yapabilirsiniz.//
Eğer her şey yolunda ise devam edelim.
SendCommand metotunu kullanacağız. Bu yüzden string oluşturmaya geçebiliriz. Ben bu ders serisinde wallhack yapmayı göstereceğim. String oluşturmamızın sebebini örnekle açıklayayım, normalde "api.SendCommand(boxesp);" yazınca wallhack açılması lazım ama hata veriyor. Bu yüzden boxesp yazısını string değişkenine atıyoruz. Bu string işini birkaç özellik içinde kullanacağız.
Anlamadıysanız
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
bu siteye bakabilirsiniz. Devam edelim...
C#:
//Düz wallhack kodu.//
string esp = "boxesp";
api.SendCommand(esp);
//Çizgi wallhack kodu.//
string line = "boxesplines"
api.SendCommand(line);
Evet görüntü şu şekilde olmalı;
Siz isterseniz koşullu halde yapabilirsiniz (if-else).
Şimdi hilenin inject olmasını sağlayan kodu girelim;
C#:
//Thread.Sleep(500) ile string arasına.//
api.LaunchExploit();
Thread.Sleep(500);
//Yine 500 yazmak zorunda değilsiniz. Kendiniz daha stabilini yazabilirsiniz.//
Eveet gelelim junk kod yerine. Sizin için basit olması amacıyla VMProject uygulamasını kullanacağız. Bu uygulama otomatik junk kod ekler. İnternetnetten kullanımına bakabilirsiniz veya hiç uygulama kullanmadan kendiniz junk kod ekleye bilirsiniz. Size kalmış
Evet bugünlük bitmiş olmaya bilir
Önceki ders: https://memoryhackers.org/konular/roblox-hile-kodlama-bolum-1-hazirlik.169809/
Sonraki ders: https://memoryhackers.org/konular/r...lum-3-junk-kod-hakkinda-detayli-bilgi.169882/
Son düzenleme: