Roblox Hile Kodlama Bölüm 3- Junk kod hakkında detaylı bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba! Bugün sizlerle Roblox'a hile kodlamaya devam ediyoruz. Önceki ders junk kod olayını biraz hızlı geçmiştik. Şimdi sizlerle güzelce bir junk kod nedir anlatayım dedim. Uzatmadan başlayalım...

Junk Kod: Junk kod, gereksiz kodlara denir. Anti hilelerden korunmak için kullanılır.

Arkadaşlar ilk önce eğer iyi bir koruma için internetten araştırma yapabilirsiniz. Auto junk code adder tarzı uygulamalar kullanmanız pek iyi olmaz. Basit olması için VMProject kullanın demiştim ama eğer kendinize özel bir koruma eklerseniz daha iyi olacaktır.
Junk kodlar her türde olabilir. Ama kullanmamanız lazım. Sonuçta junk kod adı üstünde :D
C#:
//Aşağıdaki kodları özelleştirebilirsiniz. Mesela Döngüye alabilir, koşul ekleyebilirsiniz yeterki bir etkisi olmasın.//
string wesfebgr = "rbgrhbg45gıtgrth";
int rvehrbrthurt = 3485743875465;
long fregberu = 43576587696899;
byte dfvrhtbghrt = 54;
double ervngrhbtgrh = 347584.4547;

Benimde bilgim bu kadar. Evet biliyorum ders çok kısa oldu ama bu konunun ayrı olmasının iyi oldu anlamanız açısından. Son dersde örnek bir Github'dan sourcesunu atcam. Source'a bakarak biraz daha bilgi edinebilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşça kalın!

İlk Ders: https://memoryhackers.org/konular/roblox-hile-kodlama-bolum-1-hazirlik.169809/
Son ders; https://memoryhackers.org/konular/roblox-hile-kodlama-bolum-4-kosullu-hale-getirme-if-else.170066/

Son düzenleme:
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben ne junkcode nin ne olduğunu biliyorum nede nereye yazılacağını yardımcı olurmusun?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben ne junkcode nin ne olduğunu biliyorum nede nereye yazılacağını yardımcı olurmusun?
Dostum zaten konuda açıkladım junk kod nedir diye.
1599939662211.png

Junk kod random attığım yere yazılır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar size tavsiyem
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinden direk junk code almanız ve her açmadan önce yenileriyle değişip açmanız eğer tek kişi kullanacaksanız yeterli olacaktır ama public yapacaksanız junk code yetmez sayfayı yenilediğinizde kodlar değişecek iyi kullanımlar :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar size tavsiyem
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinden direk junk code almanız ve her açmadan önce yenileriyle değişip açmanız eğer tek kişi kullanacaksanız yeterli olacaktır ama public yapacaksanız junk code yetmez sayfayı yenilediğinizde kodlar değişecek iyi kullanımlar :)
Dostum bu c++ için. Pek işe yarayacağını zannetmiyorum.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Devamı ne zaman gelecek ?

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Misal mortem metallum gibi bi modda işe yarar mı ?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
en sonunda başaracağıma inanıyorum teşekkürler

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ömcekı dersınıde okudum en azından kendıme bır kaç bırsey kattım sayende emegıne saglık. devamı ne zaman gelır acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I love roblox, where can I download this cheat? someone help me pls

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu kadar şeye gerek yok. Herhangi bir obfuscator ile packle örn: ConsuferEx yine olur.

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yeni bölümü bekliyoruz :)

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim Rublox Executoru Güncelleme Zamanım Gelmiş Adamsın Junk Code Ekleyekde Kendimize Gerek Sana Sorum Olcak Mesa Synapse X İle Şifrelenen Lua Yı Sadece Synapse X De Açabiliyon Başka Executorlarda Olmuyor Bizde Öyle Kendi Şifreleme Algortmamızı Yapabiliriz Daha Güzel Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...