Uzman Üye
burdayızzz
Çalışanlar varda yakın zamanda kalmayacak paylaşım yapmayacağımexploitler fix yemedi mi ?
fluster vesaire vardı dostum zaten mobil için paylaşıcaktım paylaşmayacağım çünkü çok daha fazla ilgileniliyor artık synapsede robloxla çalışmaya başlayıncapaylaşamazsın çünkü exploit devri bitti sadece blustacks ve mobiller için exploitler var pc den bitti expo ve script
jjsploit useri değilim dostum aktif takip ediyorumHerhangi bir exploit veya script paylaşımı yapamazsın, byfron öyle kolayca atlatılabilecek birşey değil dostum. Paylaşacağın scriptler veya exploit'ler android'de çalışan shitdog scriptler ve exploitler olacaktır. Bunlarında kullanılacağını sanmam, fluxus gibi uwp byfron bypass yapabilirsen anca o zaman.
yapılamaz artık maalesefYa memoryhackerse özel exploit yapsalar roblox için sarar diğerlerinde ne bok olduğu belli değil
birkaç gün öncesine kadar halen vardı xDpaylaşamazsın çünkü exploit devri bitti sadece blustacks ve mobiller için exploitler var pc den bitti expo ve script
fluster ve fiddlerde kullandım pc den expo devri bitti artık synapse sattı biziÇalışanlar varda yakın zamanda kalmayacak paylaşım yapmayacağım
fluster vesaire vardı dostum zaten mobil için paylaşıcaktım paylaşmayacağım çünkü çok daha fazla ilgileniliyor artık synapsede robloxla çalışmaya başlayınca
jjsploit useri değilim dostum aktif takip ediyorumzaten paylaşmayacağım artık synapsede roblox ile çalışmaya başladı aşırı güçlendi mobilde çalışan güzel bi exploit vardı en azından onlara paylaşım yapıcaktım ama anlamı da yoktu fluxus krnl vesairede çalışmıyor artık Fluster diye robloxun ***** gibi birşeyi çıkmıştı robloxun versionunu eskiltip exploitleri çalıştırabiliyordu o iş te yaş oldu exploiting bitti biticek 2 3 mobil hile var çalışan onlarada güncelleme geldiğinde biticek yine bypass edicekler tabiki ama saatler içinde belkide gidicek ve birdahaki ban wavede bir kere bile exploit kullanılmış hesaplar gidicek
yapılamaz artık maalesef
birkaç gün öncesine kadar halen vardı xD
Bitti zaten birşey demedim çalışan 2 gün en fazla dayanıyorfluster ve fiddlerde kullandım pc den expo devri bitti artık synapse sattı bizi
Çok başarılı bir anti-cheat ama abartılacak kadar değil, başlıca Anti-DLL sistemlerini nasıl insanlar hala geçemiyor anlamıyorum şöyle bir sistemleri varkenHerhangi bir exploit veya script paylaşımı yapamazsın, byfron öyle kolayca atlatılabilecek birşey değil dostum. Paylaşacağın scriptler veya exploit'ler android'de çalışan shitdog scriptler ve exploitler olacaktır. Bunlarında kullanılacağını sanmam, fluxus gibi uwp byfron bypass yapabilirsen anca o zaman.
geçiliyorda aktif çalıştıkları için hemen geri kapatıyorlarÇok başarılı bir anti-cheat ama abartılacak kadar değil, başlıca Anti-DLL sistemlerini nasıl insanlar hala geçemiyor anlamıyorum şöyle bir sistemleri varken
Ekli dosyayı görüntüle 97941
Çok basit bi section abusingle geçebilirsin yani
aktif oynayan var buralarda bro ama artık robloxda hile yapmak imkansız hale gelicek düzgün biri çıkmazsaen az oynanan oyunlardan reis zor bulursun