Robloxa ne oldu? Executorlara ne oldu

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
En son 2 yıl önce oynuyordum bugün gene yükleyeyim dedim her zamanki gibi gittim ve evonu indirdim fakat kapanmış jjsploit de aynı şekilde veya fluxus hile açamadım bile ortalık sessiz ne doğru düzgün executor var ne başka bir şey robloxa ne oldu arkadaşlar bilen varmı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aga hepsi kapandıda gene vardı galiba 25 dolarmı neydi adını unuttum ama araştırsan bulursun direk ama pahalı

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bfyron getirdiler knk pcden açılmıyor

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
emulator üzerinden anca açabilirsen açabiliyorsun, pc sektöründe sadece external esp-aimbot tarzı hileler kullanılabiliyor şuan

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aga hepsi kapandıda gene vardı galiba 25 dolarmı neydi adını unuttum ama araştırsan bulursun direk ama pahalı
Ayne paralı var sadece Krampus mudur nedir o var re exec midi nedir öyle yapıyorlar bide emulatör üzerinden açılıyor ama 1-2 video falan var bende anlamadım tam

Üye
Aslında hileler çalışıyor dostum, ancak hilenin altyapopısındaki kuralları okuman gerekmekte. Mesela bir antivirüs programın açüık kalmış olabilir veya başka bir sorun altyaspısından dolayı kaynaklanmış olabilir. Dediğim gibi altyapısının kurallarını okursan sorunu veya sorunları kolaylıkla veya zorulukla da olsa çözebilirsin gir siytelerine göz at derim bir an önce.

faventhegreat
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
byfron geldi ve para vermeden script açmak imkansız ben aim/esp özelliklerine sahip 20USD ücreti olan bir hileyi kullanmaktayım dx9ware V2 fakat güncel değil yakında güncellenecek

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aslında hileler çalışıyor dostum, ancak hilenin altyapopısındaki kuralları okuman gerekmekte. Mesela bir antivirüs programın açüık kalmış olabilir veya başka bir sorun altyaspısından dolayı kaynaklanmış olabilir. Dediğim gibi altyapısının kurallarını okursan sorunu veya sorunları kolaylıkla veya zorulukla da olsa çözebilirsin gir siytelerine göz at derim bir an önce.
çalışmıyo kanka fixlediler

LZT

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Oyunun en blindik hilecileri robloxla işbiliği yapıp çok güvenli bir anti virsü geliştirdiler

Uzman Üye
Ödüller
3
2 HİZMET YILI
Byfron geldi yakında bypasslanir meraklanmayin 1-2 ayı kaldı güncel takip ediyorum adminleri.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
ByFron Geldi Ama Emülatörlerde Ve Kendi Yaptığım Bi Executor Hala Pcde Çalışıyor.

Onaylı Üye
knk trundle alıp top geç eğer oynamayı biraz biliyosan kasıp full kule açıp hızlı win alıp level kasarsın ha diyosan onu yapamam kötü oynuyom o zaman botlara karşı oynayabildğin bi mod var orda kazanırsan level geliyo internete yazarsan çıkar
baktım da bulamadım paylaşır mısın