Robloxa ne oldu? Executorlara ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Aslında hileler çalışıyor dostum, ancak hilenin altyapopısındaki kuralları okuman gerekmekte. Mesela bir antivirüs programın açüık kalmış olabilir veya başka bir sorun altyaspısından dolayı kaynaklanmış olabilir. Dediğim gibi altyapısının kurallarını okursan sorunu veya sorunları kolaylıkla veya zorulukla da olsa çözebilirsin gir siytelerine göz at derim bir an önce.
Sende eskide kalmışsın artık çalışan executor yok

byfron geldi ve para vermeden script açmak imkansız ben aim/esp özelliklerine sahip 20USD ücreti olan bir hileyi kullanmaktayım dx9ware V2 fakat güncel değil yakında güncellenecek
Oldukça güçlü bir anticheat sanırım hayat durdu resmen yt de tek video yok hileyle ilgili

ByFron Geldi Ama Emülatörlerde Ve Kendi Yaptığım Bi Executor Hala Pcde Çalışıyor.
Emulatörler genelde kalitesiz oluyor ve çok iyi bir bilgisayarın olması gerekiyor ayrıca çoğu oyun ile optimizasyonuz 0 doğru düzgün roblox oynayabiliyor musun?

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
İlk byfron denilen bir sistem getirdiler valorantdaki gibi çalışan bir ban sistemi tabi bu sistemi bypasslayıp hile açmak hala mümkündü ardından robloxu bile hayret içinde bırakan synapse x şirketi roblox'a karşı hile yazılımı üretmek yerine roblox için hile engelleyici yazılım üretmeye başladı ve bu noktaya geldik

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
hepsi kapandı wave bana göre en iyisiydi oda kapanmış celery solara falan kapalı varsada baya pahalıdır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Byfron çıktığından beri herkes birbirine girdi, Synapse vesayre işi bırakıp Robloxta çalışmaya başladılar. Exploitler tam anlamıyla neredeyse bitti yani, keşke eski günler geri gelse diyoruz artık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk byfron denilen bir sistem getirdiler valorantdaki gibi çalışan bir ban sistemi tabi bu sistemi bypasslayıp hile açmak hala mümkündü ardından robloxu bile hayret içinde bırakan synapse x şirketi roblox'a karşı hile yazılımı üretmek yerine roblox için hile engelleyici yazılım üretmeye başladı ve bu noktaya geldik
Vanguard gibi çalışmıyor, Roblox'un 32 bitini 64 bite çıkardılar ve dll injectlenmesini engellediler. Artık daha iyi bir hile koruması var basitçe.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Robloxun kaldırılmasını çok saçma buluyorum aileler izin vermesin ozaman çocuğun bu oyuna girmesine valla şaka yok çok oynardım robloxu

ulan harbiden ya inşallah geri açılır roblox warfare tycoonda tamda prestji yapçaktım Allah gahretsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...