ARKADAŞLAR BANA O DEĞERLİ ZAMANINI HARCIYIP AVATAR YAPACAK BİR İYLİK SEVER ARIYORUM
BENİM AKLIMDA BİR AVATAR VAR AMA BUNU BANA AYARLARMISINIZ LİNK:https://imgflip.com/gif/19swcc
lÜTFEN YAPARMISINIZ BANADA COK MUTLU EDERSİNİZ BENİ
Abi bu arada sana söyliyeyim bazıları herkesin aynı oldu diyor avatarı ben herkese farklı gif yapamam sadece yetkililere farklı yapmak için uğraşırım o da sonuçta ikiside yazı ne kadar farklı yapabilirsem artık bu sitedeki bazı avatarlara baktım çok kötü hatta uygunsuz avatarlar var bende düzeltiyim isimlerini yazıyım dedim bence kurumsal bir logo çalışması gibi oldu bilmiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz iyi mi ettim kötü mü ettim
Abi bu arada sana söyliyeyim bazıları herkesin aynı oldu diyor avatarı ben herkese farklı gif yapamam sadece yetkililere farklı yapmak için uğraşırım o da sonuçta ikiside yazı ne kadar farklı yapabilirsem artık bu sitedeki bazı avatarlara baktım çok kötü hatta uygunsuz avatarlar var bende düzeltiyim isimlerini yazıyım dedim bence kurumsal bir logo çalışması gibi oldu bilmiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz iyi mi ettim kötü mü ettim
kimseyi yargılamam kardeş ben iyimi kötümü ettim dersen ne iyi ettin ne kötü sen gelen talepleri karşılamaya calıştın iyilik yaptın. o kadar sonuçta sen yapacağını yaptın gerisi yaptığın kişinin sorunu seni bağlamaz. emeğine sağlık.