Bir konuda Psikolog arkadaşların görüşüne ihtiyaçım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben birisiyle tanıştım ve yarın sabah onun yanında olacağım onu çok seviyorum ve bana küçük yaşta 6 yaşındayken çok kötü şey yaşadığını anlattı ben ona kıyamazken ona sarılmaya canını acıtmaya kıyamazken 2 tane it oğlu it cinsel saldırıda bulunmuş ve ben napacam bilmiyorum onu bırakmayacağım öyle bir amacım asla yok o çok temiz benim gözümde o kendini suçluyor çok korkuyor herşeyden gecenin bir saati beni arayıp korktuğunu kabuslar gördüğünü anlatıyor ben napacam bilmiyorum nasıl davranmalıyım bilmioyurum ona temasda bulunmamaya çalışacağım perşembe günü buluştuğumuzda cünkü o da biraz geri adım isiyor ve ben bunu ondan istersem onu çok korkutabilirim ama onun dışında ne yapmlaıyım bilmiyorum abiler ablalar bana yardım lazım askerden geldim ve böyle bir şey yaşamayı hiç hesaplamadım 2 side ölmüş dediğine göre onlara hakkımı helal etmiyorum hesabını verecekler hem bana hem de sevdiğime öbür dünyada onlara çok öfkeleyim :( bana yardımcı olun kız arkadaşlarımız varsa böyle bir şey yaşayan bir kız nasıl hisseder ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olun hayatımda böyle bir yaşamadım ve çok kötü hissediyorum :/ onu cok seviyorum ve bırakmayacağım bunu yazmayın bana sorunları oldugunu bende bişliyorum ama bırakamyacağım heryerde bırak yazmışlar nette bekliyorum ...

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aynı şey bir arkadaşımada oldu. yeteri kadar güvenden sonra sıkıntısız ilişkilerini yaşıyorlar ama ileride işler ciddiye binerse kızın ne yapacağı belli değil tabi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
konuyu kapatabilirsiniz birisinden yardım aldım sayılır

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sen her zaman yanında ol, bazen sözden ziyade varlığın yeterlidir.

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ne olursa olsun her zaman yanında olduğunu ona hissettir, zamanla psikolojisi düzelir kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum bir psikolok olarak söylüyorum bu sitede ne işin var diceksin olabilir ama karşındaki seni manipülasyon edebilir veya etmiş durumdadır çok sık karşılaşıyorum anllatıgın konu ile geneli nin sonu kötü şekil de haklı çıkıyor dikkat etmeni öneririm güzel kalbini harcama :)

Üye
2 HİZMET YILI
Bence uzatma kanka yani unutturmayq çalış güven ver kıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...