Onaylı Üye
ben birisiyle tanıştım ve yarın sabah onun yanında olacağım onu çok seviyorum ve bana küçük yaşta 6 yaşındayken çok kötü şey yaşadığını anlattı ben ona kıyamazken ona sarılmaya canını acıtmaya kıyamazken 2 tane it oğlu it cinsel saldırıda bulunmuş ve ben napacam bilmiyorum onu bırakmayacağım öyle bir amacım asla yok o çok temiz benim gözümde o kendini suçluyor çok korkuyor herşeyden gecenin bir saati beni arayıp korktuğunu kabuslar gördüğünü anlatıyor ben napacam bilmiyorum nasıl davranmalıyım bilmioyurum ona temasda bulunmamaya çalışacağım perşembe günü buluştuğumuzda cünkü o da biraz geri adım isiyor ve ben bunu ondan istersem onu çok korkutabilirim ama onun dışında ne yapmlaıyım bilmiyorum abiler ablalar bana yardım lazım askerden geldim ve böyle bir şey yaşamayı hiç hesaplamadım 2 side ölmüş dediğine göre onlara hakkımı helal etmiyorum hesabını verecekler hem bana hem de sevdiğime öbür dünyada onlara çok öfkeleyim
bana yardımcı olun kız arkadaşlarımız varsa böyle bir şey yaşayan bir kız nasıl hisseder ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olun hayatımda böyle bir yaşamadım ve çok kötü hissediyorum :/ onu cok seviyorum ve bırakmayacağım bunu yazmayın bana sorunları oldugunu bende bişliyorum ama bırakamyacağım heryerde bırak yazmışlar nette bekliyorum ...