usta yemin ediyorum neden olduğunu bilmiyorum hangi devleti alırsam alayım örneğin atina, makedonya, roma oynadığım her ulus bi süre sonra bölünüyor devleti tekrar toparlayıp birleştiriyorum bi kaç tur sonra aynı şey oluyor .. entrikalara girip birilerini öldürüyorum, terfi ettiriyorum bi şeylerle uğraşıyorum ona rağmen anlamadığım bi şekilde bölünme oluyor sadece o bölünmeler yaşandığında hileyi aktif etmek istedim. Yoksa oyunu bi kaç kez bitirdim. Oyunla 2015 de tanıştım 5 yıldır severek oynuyorum sadece dediğim gibi bölünme olayları oluyor beni çok geri atıyo ve bende sıkılmaya başladım o olaydan.cheat engine ile yapabilirsin ama ben yine de strateji oyunlarında hile tavsiye etmiyorum oyunun en zevkli kısmı zaten devleti idare edebilmek yoksa yapay zekayı yenmek gayet kolay
öyle bir hile bilmiyorum malesef ama biraz daha dengeli büyümeye gidersen bu duruma çok sık rastlamazsın diye düşünüyorum çok hızlı büyüdüğün zaman isyandan mahvoluyor ülke binaları dengeli dikersen sıkıntı çekmezsin eventleri de duruma göre seçersen bişey olmazusta yemin ediyorum neden olduğunu bilmiyorum hangi devleti alırsam alayım örneğin atina, makedonya, roma oynadığım her ulus bi süre sonra bölünüyor devleti tekrar toparlayıp birleştiriyorum bi kaç tur sonra aynı şey oluyor .. entrikalara girip birilerini öldürüyorum, terfi ettiriyorum bi şeylerle uğraşıyorum ona rağmen anlamadığım bi şekilde bölünme oluyor sadece o bölünmeler yaşandığında hileyi aktif etmek istedim. Yoksa oyunu bi kaç kez bitirdim. Oyunla 2015 de tanıştım 5 yıldır severek oynuyorum sadece dediğim gibi bölünme olayları oluyor beni çok geri atıyo ve bende sıkılmaya başladım o olaydan.
Bana hile olarak paradan, yiyecekten ziyade sınırsız hareket etme ve ölümsüzlük lazım ki bu bölünmeyi bastırdıktan sonra tekrar hileyi kapatabileyim.
Ben her tur bi yer alıyorum seri şekilde ilerliyorum ama aldığım yerlerin çoğunda hatta hepsinde diyebilirim asayiş + da oluyor her eyalete yapabildiğim kadar farklı binaları dikiyorum zaten hepsine işliyor. Önceden kullandığım hile vardı şuan güncel olmadığından açılmıyor. Food ayrı, altın ayrı, ölümsüzlük ve sınırsız ilerleme haritayı açma gibi bi çok özellik vardı cheat engine de neler var bilmiyorum o güzeldi şimdi aktif değil maalesef.öyle bir hile bilmiyorum malesef ama biraz daha dengeli büyümeye gidersen bu duruma çok sık rastlamazsın diye düşünüyorum çok hızlı büyüdüğün zaman isyandan mahvoluyor ülke binaları dengeli dikersen sıkıntı çekmezsin eventleri de duruma göre seçersen bişey olmaz