Arkanda
Ultra Üye
pekala teşşekür ederim birşey daha soracağım yapacağımdan değil fakat merak. root stabil çalışıyormu?Tam olarak öyle.
Tabiki de stabil bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir yeniden başlatma da gitmez.pekala teşşekür ederim birşey daha soracağım yapacağımdan değil fakat merak. root stabil çalışıyormu?
jailbreak telefon yeniden başlatınca veya kapanıp açılınca vs eski haline dönüyormuş stabil değilmiş diye okumuştum bir yerde fakat doğru mu değilmi bilemem
pekala teşşekür ederim merak ettiğim bir konuyduTabiki de stabil bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir yeniden başlatma da gitmez.
Güncelleme almıyor root atıldıktan sonra.Telefona 2 yıl önce root atmıştım ve 2 yıldır güncelleme yapmadım. Güncelleme nasıl yapabilirim?
Jailbreak'i başka programlarla kurarsanız, yeniden başlattığınızda jailbreak'e gider ama bilgisayar üzerinden atarsanız stabil olur.pekala teşşekür ederim birşey daha soracağım yapacağımdan değil fakat merak. root stabil çalışıyormu?
jailbreak telefon yeniden başlatınca veya kapanıp açılınca vs eski haline dönüyormuş stabil değilmiş diye okumuştum bir yerde fakat doğru mu değilmi bilemem
mantıklı başka türlü olmaz zatenTelefonu sıfırla son sürüme güncelle sonra root at
tamam bilmiyordum teşşekür ederimJailbreak'i başka programlarla kurarsanız, yeniden başlattığınızda jailbreak'e gider ama bilgisayar üzerinden atarsanız stabil olur.
Ekli dosyayı görüntüle 80531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?