Samsung Galaxy A70 telefona root nasıl atılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Samsung Galaxy A70 telefonum varda nasıl root atabilirim? Bootloader kilidi vs şeyleri varmış anlayamadım yardımcı olabilecek var mı? Eskiden Note 4 telefonum vardı TWRP yükleyip Magisk root atmıştım A70 Android olduğu için biraz farklı sanırım bilgisi olan yazabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aga herhangi bir yetkili servise git orda atıyolar belirli bir miktara

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bootloader kilidi kaldırmak gayet basit geliştiric ayalrından OEM kilidini ve USB hata ayıklama aç sonra telefonunu kapat ses açmayla ses kısma tuşuna basarken USB PC'ye bagla sonra ses yükseltme tusuna bas bu şekilde yapıyor o modellerde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Samsung Galaxy A70 telefonum varda nasıl root atabilirim? Bootloader kilidi vs şeyleri varmış anlayamadım yardımcı olabilecek var mı? Eskiden Note 4 telefonum vardı TWRP yükleyip Magisk root atmıştım A70 Android olduğu için biraz farklı sanırım bilgisi olan yazabilir mi?
Yalnız Note 4 te Android :D Benim önceki mesaj da paylaştığımı incelersen yapabilirsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
usb ile atabilirsin ama ben teknik servis öneririm max 50 tl

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Telegram pubg mobile kanallarından bulabilir. Veya belirli bir format atan telefonculardan rica edebilirsin fiyatta indirime anlaşıp fahiş fiyatlardan kurtulabilirsin tabikide bir tanıdığınsa

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk dc den ulaş görüntülü yaparız

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yer neresi benim arkadaş yardımcı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...