Bende bunu kullandıydım tavsiyem dir s5 e root attıydım bunla birde king rootla deneyebilirdin fakat king root daha karmasik cince oldugu icin anlamazsın root yaptıktsn sonra super su diye bir program var onuda indirirsen rootlu telefonda sıkıntı cıkarmazbak en guzelı odın ıle yapılanıdır benım en kullandıgımda o dostum vıdeoyu bıraktım asagıya ızle
O telefonu fabrika ayarlarına döndürmek icindir telefonun kitlenir yada telefon sifreni unutursan bunu yapabilirsinkankam 3 tusa aynı anda basılı tut root seçeneği karşına gelecek yani
kıng cok zor bır tusa basıyorsun nerden ne cıkacak fıye beklıyorsun anlasılmıyro her kesın senın gıbı cıncesı yok keske secmlı olarak cınce alsaydımBende bunu kullandıydım tavsiyem dir s5 e root attıydım bunla birde king rootla deneyebilirdin fakat king root daha karmasik cince oldugu icin anlamazsın
Post automatically merged:
O telefonu fabrika ayarlarına döndürmek icindir telefonun kitlenir yada telefon sifreni unutursan bunu yapabilirsin
Reis kingroot en adından anlaşıldıgı gibi rootun kralı da fakat o cok karmasik cince de olsa root atma isleminden sonra yada anakarti degisen bir telefonun supersu programi indirilip root islemi sıkıntı cıkarmasın diye supersu kullanıldıginı biliyorum dogrumu yanlısmı bilgin varmı bu konudakıng cok zor bır tusa basıyorsun nerden ne cıkacak fıye beklıyorsun anlasılmıyro her kesın senın gıbı cıncesı yok keske secmlı olarak cınce alsaydımama kıng de kraldır bu ıste saka bı yana yapamadıgı baglanamadıgı roooot yok
aaaa onu bılmıyordum bak senınle duydum desem yerıdır.Reis kingroot en adından anlaşıldıgı gibi rootun kralı da fakat o cok karmasik cince de olsa root atma isleminden sonra yada anakarti degisen bir telefonun supersu programi indirilip root islemi sıkıntı cıkarmasın diye supersu kullanıldıginı biliyorum dogrumu yanlısmı bilgin varmı bu konuda