Onaylı Üye
Root atınca telefonumun garantisi gider mi arkdaşlar lütfen yardım edin lütfen
herkez yamıştı eski gönderine yorum kasıyorsun gibi geldi evet gider garantiRoot atınca telefonumun garantisi gider mi arkdaşlar lütfen yardım edin lütfen
Kardeşim yorum kasmıyorum yazdılar doğrudur emin olmak için konu açtım yanlış anlama teşşekür ederim mutlu günlerherkez yamıştı eski gönderine yorum kasıyorsun gibi geldi evet gider garanti
Eminmisin kardeşim bak rootlucam gider mi yazık olmasınGitmez root format aynı şey la
Eminim gitmez sen rahhat olKardeşim yorum kasmıyorum yazdılar doğrudur emin olmak için konu açtım yanlış anlama teşşekür ederim mutlu günler
Post automatically merged:
Eminmisin kardeşim bak rootlucam gider mi yazık olmasın
Öyle bir şey yapıyorsada Pubg Lite için yapıyordur onun için de daha çook yolu varherkez yamıştı eski gönderine yorum kasıyorsun gibi geldi evet gider garanti
aga herkez yazdı gene yazıyorlar gayet yorum kasıyorsun emin olmak için açmışsında aynı şeyi googleye yazsan gene aynı cevap çıkar gayette yorum kasıyorsunKardeşim yorum kasmıyorum yazdılar doğrudur emin olmak için konu açtım yanlış anlama teşşekür ederim mutlu günler
Post automatically merged:
Eminmisin kardeşim bak rootlucam gider mi yazık olmasın
Telefonu hızlandırmakdostum senin rootlatmandaki amaç ne ? onu bi söyle ben sana akıl veriyim
Evet gider çok önemli değilse boşverRoot atınca telefonumun garantisi gider mi arkdaşlar lütfen yardım edin lütfen
model ve sürümüne baglı bakRoot atınca telefonumun garantisi gider mi arkdaşlar lütfen yardım edin lütfen
dostum root atmak garantiyi bozuyor ama sen diyosan eğer garantiyi napıcam telefona birşey olmaz at rootunu ama hızlandırma gibi bi muhabbet yok root atınca aksine telefona göre değişir ama sarjın hızlı bitmesi telefonun ısınması root atarken telefonun sesinin bozulması telefonun kapanıp acılmaması gibi problemler oluyor sen hala sorununun cevabını bulamadıysan bi telefoncuya telefon et sor derdini danışTelefonu hızlandırmak
Gider dostum fakat un-root diye bi olayda var geri eski haline getirebiliyorsun ve garanti kapsamına tekrar giriyor. Netten araştırıp nasıl yapıldığını öğrenebilirsin.Root atınca telefonumun garantisi gider mi arkdaşlar lütfen yardım edin lütfen
Tavsiyen için teşekkür ederim kardeşim araştırıyorum hemenGider dostum fakat un-root diye bi olayda var geri eski haline getirebiliyorsun ve garanti kapsamına tekrar giriyor. Netten araştırıp nasıl yapıldığını öğrenebilirsin.
aynen root kaldıradabiliyorsun youtube da bulursun samsung bide kolay root atılan markaGider dostum fakat un-root diye bi olayda var geri eski haline getirebiliyorsun ve garanti kapsamına tekrar giriyor. Netten araştırıp nasıl yapıldığını öğrenebilirsin.