Çözüldü Rootsuz telefon ile rootlu telefon arasındaki fark ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler benım telefnda hep hile yaparımda. root diye bişey duymustum. rootsuzla, rootsuzun farkı ne?

Çözüm
Rootlu olunca yeni özellikler oluyor.(Her şeyi yapabilirsin) , Rootsuz olunca bazı yerleri kısıtlıyor mesela hile yapmayı vs.
Ama Garanti 'nin dışına çıkıyor , eğer yaparsan.
in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Root yetkisini aldığımda ne olacak?
Root yetkisini eline alan kullanıcı, cihaz üzerindeki herşeyi kontrol edebilir. Aşağıya tek tek sıralıyorum.

• Telefonunuza ya da tabletinize, özelleştirilmiş ROM kurabilirsiniz.
  • Telefonunuzun titreşim ayarları, ekran ayarları, işlemci hızı, gizli dosyaları, ses şiddeti ayarı, flaş ışığı yükseltmesi, kamera yazılımları gibi her türlü noktasını özelleştirebilirsiniz. İşte Linux’un sınırsız dünyası bu.
  • Cihazınızı Root ettiğinizde, Market’teki Root’lu programları kullanabilirsiniz. Ekran görüntüsü almak ve ekranın videosunu çekmek gibi yüzlerce Root’lu programı kullanabilirsiniz.
  • Düşük hafızalı bir telefonunuz var. O telefondaki hafıza kartını, A2SD EXT yaparak, programların oraya yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Hatta başka scriptler ile beraber telefonun dahili hafızası ile ext bölümün hafızasını birleştirebilirsiniz.
ALINTIDIR!

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Rootlu olunca yeni özellikler oluyor.(Her şeyi yapabilirsin) , Rootsuz olunca bazı yerleri kısıtlıyor mesela hile yapmayı vs.
Ama Garanti 'nin dışına çıkıyor , eğer yaparsan.

Çözüm
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
örnek vericek olursam benim tel rootsuz pubg'de hile yapıyorum fakat ban yiyorum ve bi kaç uygulama kullanıyorum fakat telefonum rootlu olsaydı o bir kaç uygulama kullanmayacak ve ben riskim azalacaktı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Root'lu Hileler Daha Düzgün ve Daha İyidir Rootsuz ise Ufak Tefek Birşey Telefonu Root'u Yapancı Telefonun Garantisi Biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...