Çözüldü WSReborn mix ile kombo arasındaki fark nedir ve nasıl kullanılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, scripti yeni kullanmaya başladım. Mix ile kombo arasındaki fark nedir? TF'lerde veya lanede boşluğa basılı tutup mu oynayacağım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
arkadaşlar sc yeni kullanmaya basladım mix ile kombo arasındaki fark ne tflerde veya lanede boşluğa basılı tutup mu oynicam
Mix dediğimiz olay c tuşudur bu da şu anlama geliyor hem last hit atar hem de rakibi dürter o yüzden ona mix denir ve tf de c ye değil space'ye basacaksın ki iş yapabilesin tf ye nasıl girip çıktığını da oynaya oynaya öğreneceksin
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mix dediğin c tuşu sanırsam, c ye basınca hem farmlara son vuruş yapmaya çalışır bu sırada rakibi dürtmeye çalışır, genelde atlamalı zıplamalı şampiyonlar dürterken atlama zıplama yeteneklerini kullanmaz, space tuşu ile de atlamalı zıplamalı çarlar pat diye atlar, tflerde atlamalı zıplamalı çarlar oynuyorsan dikkatli pozisyon alıp space abanabilirsin ama pozisyonun kötüyse space basman her şeyi daha da kötü yapacağı için c ye basıp dürtebilirsin rakibi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sc yeni kullanmaya basladım mix ile kombo arasındaki fark ne tflerde veya lanede boşluğa basılı tutup mu oynicam
Mix dediğimiz olay c tuşudur bu da şu anlama geliyor hem last hit atar hem de rakibi dürter o yüzden ona mix denir ve tf de c ye değil space'ye basacaksın ki iş yapabilesin tf ye nasıl girip çıktığını da oynaya oynaya öğreneceksin

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Mix hem minyonlar hem adama vuruyor space sadece adama v lane Clear x te minyonlara son vuruş

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum sc ölümsüz oldugun anlamına gelmez oyun bilgin olması lazım video izleyerek bide oynaya oynaya öğrenirsin

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, scripti yeni kullanmaya başladım. Mix ile kombo arasındaki fark nedir? TF'lerde veya lanede boşluğa basılı tutup mu oynayacağım?
mix dediği şey hem lasthit atar minyonlara hemde dürter adamları lane içindir combo fightlar için mix de her skili atmaz harrash bölmesinde ne varsa onları atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...