Ros ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler merhaba güncelleme ne zaman biter kimsenin bi bilgisi yokmu şu an açık olan hileyi kullaniyim dedim hileyi açtim oyuna girmem le ban yemem bir oldu ikinci hesabı açtım hileyi açtim oyuna girdim bu sefer ikinci hesap perma ban yedi kullandığıma bin bişman oldum eski hileyi o kadar kullanmama rağmen ban yemedim olan hesaba oldu çok uzattım galiba kısacası hile ne zaman güncellenir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Olum burda nasıl bi muhabbet dönüyor bi ben anlamadım kimse cevapda vermedi

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban yemeyi nasıl beceriyorsunuz anlaması güç yani belli etmezseniz Pikachu7 'nin yaptığı hile gayet güzel çalışıyor. KetchUpMaze 'nin hilesini kullanırken çok fazla Report yemiş olmalısınız ki yeni kontrol ediliyor demek ki. Yeri gelince ölmeyi de bileceksiniz. Tüm adamlara AimBot kullanarak öldürmeyeceksiniz örneğin. Her oyunda birinci olmamaya alışacaksınız. KetchUpMaze hileyi güncelleyene kadar oynamak istiyorsanız Pikachu7 'nin hilesini kullanmak zorundasınız tabi ben de zorundayım :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ban yemeyi nasıl beceriyorsunuz anlaması güç yani belli etmezseniz Pikachu7 'nin yaptığı hile gayet güzel çalışıyor. KetchUpMaze 'nin hilesini kullanırken çok fazla Report yemiş olmalısınız ki yeni kontrol ediliyor demek ki. Yeri gelince ölmeyi de bileceksiniz. Tüm adamlara AimBot kullanarak öldürmeyeceksiniz örneğin. Her oyunda birinci olmamaya alışacaksınız. KetchUpMaze hileyi güncelleyene kadar oynamak istiyorsanız Pikachu7 'nin hilesini kullanmak zorundasınız tabi ben de zorundayım :)
Başkanım inanki 350 maçta 55 win var bende kimseye böle direkde dalmadım ama hileyi açmam la ban yemem bir oldu keşke kayıt altına alsaydım ne demek istediğimi anlardın bide ikinci hesabıda sıfırdan başalrken yedim yani reprotan ban yeme ihtimalim çok düşük hile sanki ben burdayım diyor

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başkanım inanki 350 maçta 55 win var bende kimseye böle direkde dalmadım ama hileyi açmam la ban yemem bir oldu keşke kayıt altına alsaydım ne demek istediğimi anlardın bide ikinci hesabıda sıfırdan başalrken yedim yani reprotan ban yeme ihtimalim çok düşük hile sanki ben burdayım diyor
Anladım fakat HWID ban yemişsin yani o PC ile başka hesaptan herhangi bir HACK programı kullanırsan otomatik Permanently ban yersin. KetchUpMaze 'in yaptığı hileyi de kullansan yine Permanently yersin. :brainfree:

Gerçekçi ol imkansızı iste
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeş ben xmazede 5 gün bam yedim ama sybtede hiç yemedim sen nsıl yedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...