Ros bütün hesaplarda ban?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
rosda bugun 5 6 tane hesap actım hepsındede ban yedım mac adresımı de degıstırdım gene işe yaramadı loaderdekı 3 hiledende 3 günlük ban yedim.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hileden kaynaklanıyo olabilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hileden kaynaklanıyo olabilir
yokya arkadas hıleyı kullanıyo heralde onda sıkıntı yok ben kactane hesap acarsam acayım 3 undede ban yiyorum ama hilesız oynayıncada yemıyorum nası iş anlamadım

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
direkt ban mı yiyosun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
direkt ban mı yiyosun
bak ben şunu anlayamadım hilesız gırınce ban yemıyorum. hıle acınca ban yıorum fakat hile fixde deil arkadaş kullandıgı halde ban yemıyor sanki oyun bana hile kullanmayı yasaklamış gibi anlayamadım valla.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bak ben şunu anlayamadım hilesız gırınce ban yemıyorum. hıle acınca ban yıorum fakat hile fixde deil arkadaş kullandıgı halde ban yemıyor sanki oyun bana hile kullanmayı yasaklamış gibi anlayamadım valla.
Kardeş hwid ban yemişsin büyük ihtimal 100 hesap aç 100 taneside banlanıcak kısacası kara listedesin.İlk banı yemiycektin.Bizim arkadaşta o durumda şuan.Pubg mobiledede ban yemiştin yanlış hatırlamıyorsam bundada yemişsin sanırım sen hile işini çok abartıyorsun.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş hwid ban yemişsin büyük ihtimal 100 hesap aç 100 taneside banlanıcak kısacası kara listedesin.İlk banı yemiycektin.Bizim arkadaşta o durumda şuan.Pubg mobiledede ban yemiştin yanlış hatırlamıyorsam bundada yemişsin sanırım sen hile işini çok abartıyorsun.
Pubg mobıle de ıd deıstım onbellegı temızledım sıkınt ı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...