Giriş bekleniyor dediği zaman sitede hesabın açık oluyor mu ? Olmuyorsa hesabına giriş yap. Eğer adblock tarzı bir şey açıksa kapat. Eğer hesabın açıksa F5 at.ya aynen beyler bendede hileyi actıgımda sıteye gır dıyo gırıyorum sonra gırıs beklenıyorda kalıyo ne yapsam olmuyo talımatları aynen uyguluyorum yınede olmuyo
bi çözüm bulsunlar eskı ekran daha guzeldı
Neresinde takılı kalıyor ?ben bu onayı yapamıyorum kabul etmıyo takılı kalıyor help
Giriş bekleniyor dediği zaman sitede hesabın açık oluyor mu ? Olmuyorsa hesabına giriş yap. Eğer adblock tarzı bir şey açıksa kapat. Eğer hesabın açıksa F5 at
ya hesabım gırılı f5 attım ama yınede olmuyor
olmuyorGiriş bekleniyor dediği zaman sitede hesabın açık oluyor mu ? Olmuyorsa hesabına giriş yap. Eğer adblock tarzı bir şey açıksa kapat. Eğer hesabın açıksa F5 at.
what is the problemkensbil help me in my problem
O pencereyi kapatıp yeniden onay yapmayı dener misin ?batuhanK onay başarılı bu sayfayı kapatmayın ve biraz bekleyin bu sayfa kapandığında herşey tamamlanmış olacak . böyle bir yazı duruyor 3 saattir
Kullandığın tarayıcının Geçmiş'i Silme yerinden Çerezleri ve Önbelleği Temizle'yi seçip temizlemeyi dene.ya aynen beyler bendede hileyi actıgımda sıteye gır dıyo gırıyorum sonra gırıs beklenıyorda kalıyo ne yapsam olmuyo talımatları aynen uyguluyorum yınede olmuyo
bi çözüm bulsunlar eskı ekran daha guzeldı
Adblock tarzı reklam önleyici bir program açık mı ?batuhanK 9 kere dedim