ROS Hile Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba ros'a hileyle girince start butonuna bastıktan sonra oyun açılmıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
ya aynen beyler bendede hileyi actıgımda sıteye gır dıyo gırıyorum sonra gırıs beklenıyorda kalıyo ne yapsam olmuyo talımatları aynen uyguluyorum yınede olmuyo
bi çözüm bulsunlar eskı ekran daha guzeldı

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ya aynen beyler bendede hileyi actıgımda sıteye gır dıyo gırıyorum sonra gırıs beklenıyorda kalıyo ne yapsam olmuyo talımatları aynen uyguluyorum yınede olmuyo
Giriş bekleniyor dediği zaman sitede hesabın açık oluyor mu ? Olmuyorsa hesabına giriş yap. Eğer adblock tarzı bir şey açıksa kapat. Eğer hesabın açıksa F5 at.

Üye
8 HİZMET YILI
Giriş bekleniyor dediği zaman sitede hesabın açık oluyor mu ? Olmuyorsa hesabına giriş yap. Eğer adblock tarzı bir şey açıksa kapat. Eğer hesabın açıksa F5 at
ya hesabım gırılı f5 attım ama yınede olmuyor

Giriş bekleniyor dediği zaman sitede hesabın açık oluyor mu ? Olmuyorsa hesabına giriş yap. Eğer adblock tarzı bir şey açıksa kapat. Eğer hesabın açıksa F5 at.
olmuyor

kensbil help me in my problem

kensbil help me in my problem
what is the problem

Üye
8 HİZMET YILI
batuhanK onay başarılı bu sayfayı kapatmayın ve biraz bekleyin bu sayfa kapandığında herşey tamamlanmış olacak . böyle bir yazı duruyor 3 saattir

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kullandığın tarayıcının Geçmiş'i Silme yerinden Çerezleri ve Önbelleği Temizle'yi seçip temizlemeyi dene.

Üye
7 HİZMET YILI
No. If i open it it will gone i dont know why it will not load it anymore. Wht is it? Is there anything that i've Click or i need to DL something?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...