- Konuyu başlatan
Neden paralı oldu acaba ?Siksen kimse satmaz zaten aylık 25tl ye. En az 40$ amk fakiri
Neden paralı oldu acaba ?Siksen kimse satmaz zaten aylık 25tl ye. En az 40$ amk fakiri
önce 30 mermilik bir silah al sonra 45 mermi al silahı doldur kalan 15 mermiyi at oluyoSınırsız mermi nasıl oluyor aynen yav biri açıklasın allah rızası için. ayrıca bu sorunu çözmek için aimbot açıkken öldüyseniz return lobby dememeniz lazım. watch-spactate diyip sonra N ye basıp çıkış yapın . ayarları sıfırlamanıza gerek kalmaz yüzde yüz kendimce denenmiştir.
ben kendi çözümümü söyledim. alakası olur olmaz hödük gibi çıkış yapma lütfenAyarlari sıfırlamakla alakası yok öldüğünde veya kazandığında büyükken atıyorsa oyunun sonunda küçülteceksin.
Küçükken atıyorsa büyüteceksin.
Lobiye dönmeden yapacaksın bunları.
AYARLARI NASIL SIFIRLİCAZ Pls Yardm Et reisMerhaba gençler RoS hileyle girdiğinizde oyundan atıyorsa veya bi maç attıktan sonra lobiye dönerken atıyorsa hileyi açtıktan sonra ayarları sıfırlayın öyle deneyin. Ben yaptım oldu ayarlarınız aklınızda değilse herşeyi devredışı bırakınEkli dosyayı görüntüle 5417Ekli dosyayı görüntüle 5418 oyun lobisine girince ayarlarınızı yükleyin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Edit: Oyunu tam ekranda çalıştırmayın grafik ayarlarınızda en düşükte olsun.