Onaylı Üye
Arkadaşlar rosta dün 4-5 hesabım grand master rütbesinde pern ban yedi bu pern banı kaldırma gibi fln bişeyler yok mu ? yada destekle iletişime geçsek yardım ediyorlar mi ?
hacı belli etmedim zaten dün akşam ros hilesi aktif deildi yani hilesiz girdim oyuna ginede pern ban yedim hileyle alakası yokKrdş Allah Aşkına Sence Varmı istiyosan admin olma hackte yapsınlar Tövbe Estafurullah Ulan Belli Etmeden Kullansanız Ban Yemezsiniz O Ban Sınırsızsa Açılmaz Hiç Unut Bunu
arkadaşda olduydu geri mail attı açtılar.hacı belli etmedim zaten dün akşam ros hilesi aktif deildi yani hilesiz girdim oyuna ginede pern ban yedim hileyle alakası yok![]()
bende destekle iletişime geçtimde ben türkçe yazdım türkçe ingilizce fark ediyor mu ?arkadaşda olduydu geri mail attı açtılar.
sanırım farketmiyor ama sen ingilizcede denebende destekle iletişime geçtimde ben türkçe yazdım türkçe ingilizce fark ediyor mu ?
kardes banlanmanin belli etmekle alakasi yok hic report yemedende perma ban yiye biliyorsun mesala ben yedim 0 report vardi hesabta sebebide oyunun anticheat sistemi ile alakali 1 2 oyun giriyorsun anticheat sistemi hileyi algilayamiyor hileyi biraz abartib daha cok ozellik acarsan anticheat sistemi tetikleniyor direk ban atiyor buda normal bisey oyuna o kadar kod inject ediyoruz buda anticheat sisteminin dikkatini cekiyor.Benim bir hesabimda 15 report vardi ban man hic yokdu hilede bir ozelliyi actim direk ban yedim uzun lafin kisasi oyunda ne kadar cok hile ozelligi acsan banlanma riskin yuksek wallhack ve aimbot yeterli bence.Krdş Allah Aşkına Sence Varmı istiyosan admin olma hackte yapsınlar Tövbe Estafurullah Ulan Belli Etmeden Kullansanız Ban Yemezsiniz O Ban Sınırsızsa Açılmaz Hiç Unut Bunu