- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Loader'i silip yüklemek hiç bir işe yaramıyor,ama yinede teşekkürler<3Öncelikle Ros giriş yapma bölmünde sıkıntı vardır galiba loaderi yeniden sil yükle (geçmişi full sil öyle yükle) olmassa yetkilelerin yada DC adresimizi bulup yardım alabilirsin !
Güncellemeyi yaparken kapandı zaten.Açılsa güncellemeyi yapıcamOyunun güncellemeleri yapılmadıysa ilk güncellemeyi yap sonra hileyi aç
Aynen sorun orada işte hilesiz girebilsem güncellerimHilesiz girdigindedemi kapanıyor?
Çünkü,daha önce hilesiz girdiğimde atmıyordu.Bu son gelen güncellemeyle, hileyi loadladığıktan sonra atmaa başladı.Konuyu açmamın sebebi de bu zatenHilesizde atıyorsa neden inatla loaderi falan işin içine katıp anlatıyorsun. Salak ?
önce hilesiz oyunu aç ve gir 1 el oyna ve ondansonra cık hileyle gir tamamdırLoader'i silip yüklemek hiç bir işe yaramıyor,ama yinede teşekkürler<3
abi hileden kaynaklıyodu bendede oldu hilesiz girdim 1 el attım cıktım hileyle girdim oluyor onunki siyah oluyorsa silsin oyunuHilesizde atıyorsa neden inatla loaderi falan işin içine katıp anlatıyorsun. Salak ?
Haklısın HollandalıÖncelikle Ros giriş yapma bölmünde sıkıntı vardır galiba loaderi yeniden sil yükle (geçmişi full sil öyle yükle) olmassa yetkilelerin yada DC adresimizi bulup yardım alabilirsin !
Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm.
Loader'i açıp hileyi loadıyorum buraya kadar hiç bir sıkıntı yok.İnject olduktan sonra yükleme ekranında oyun kapanıyor.Ne yaptıysam düeltemedim.Yardım edebilecek arkadaşlar var mı ?
-
-
Yazmayı unutmuşum,VPN falan da yok.
Oyunun uyumluluk ayarlarını değiştirip yönetici olarak açın sorum devam ederse Dep e ekleyin .oyunu ekran kartınıza ekleyın .depolamma alanının yeterli olup olmadıgını kontrol ediniz.Oyunu ekran kartınıza ekleyiniz.Sorununuz dewam ederseÖncelikle cümleten Selamun Aleyküm.
Loader'i açıp hileyi loadıyorum buraya kadar hiç bir sıkıntı yok.İnject olduktan sonra yükleme ekranında oyun kapanıyor.Ne yaptıysam düeltemedim.Yardım edebilecek arkadaşlar var mı ?
-
-
Yazmayı unutmuşum,VPN falan da yok.
çözülürse buraya yazarsanız sorunu olan arkadaşlarda faydalansınBen olayı baştan anlatayım en iyisi.Güncellemeden önce hileli de hilesiz de giriyordu.Bu son gelen güncellemeden sonra hileyi loadladım kapanmaya o zaman başladı.Daha sonra loaderi kapatım hilesiz girdim yine attı.
Amacım burada post kasmak değil gerçekten ihtiyacım olmasa konu açmazdım. Yazdıklarınızı uygulayacağım bu arada eyvallah, umarım düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?