dany so hot she melt the snow
Süper Üye
hmmFPS Değerlerin gayet normal. Story modda yüksek FPS değerleri alıp, sunucuda almamanın nedeni ise: Story modda sadece dokular, karakterler ve araçlar yüklenirken, Fivem'de bunların yanı sıra seninle beraber eş zamanlı oynayan oyunculardan tut, sunucularda kullanılan scriptlere kadar hepsini yüklüyor. Scriptlerin çeşitliliğine göre de aldığın FPS miktarı bu denli dalgalanabiliyor.
ekran kartı kaç volt ona da bakabilir misin ve ram eklersen fps yükselir8 gb 3200 mhz cl 22 sipariş ettim az önce onu takınca daha iyi değerler elde eder miyim? fps drop sorunum sence düzelmiş olur mu en azından?
3050 Çok da iyi bir kart değil. Ram takviyesi ile fps artışı olur fakat çok da beklentiye girme, zaten laptop üreticilerinin hemen hemen hepsi düşük güç tüketimi için ekran kartlarını olduğundan daha az volt değerleriyle çalışacak şekilde üretiyor, dolayısıyla tipik bir masaüstü 3050 ile dizüstü 3050 arasında bile performans farkları olabiliyor.8 gb 3200 mhz cl 22 sipariş ettim az önce onu takınca daha iyi değerler elde eder miyim? fps drop sorunum sence düzelmiş olur mu en azından?
ekran kartı kaç volt ona da bakabilir misin ve ram eklersen fps yükselir
kesinlikle bunun farkındayım masaüstü daha verimli ve daha hızlı fivem oynarken 60 dereceyi geçmiyor cpu kullanımı %10 gpu ise %30 %40 kasma donma yok oyun oynarken sadece haritada bazı yerlerde anlık droplar giriyor benlik ya da bilgisayarımlık değil tek sıkıntısı ram kullanımı %80 falan onu rahatlatmak istiyorum @sitilsiz @iXRuee
95 falan olsa kurtarır belki de 75 aşırı düşükmüş ram ekleyip denemelisin anakartın destekliyorsa 3600 alHocam 75 volt
zaten fivem ram oyunu
işlemcin hiç kullanmıyor nedense drop yiyor gibi geldi bana hadi işlemcin kullanmıyor ekran kartın da kullanmıyor termal macun sürmeni öneririmhocam anlık olarak video kaydında bu şekil değerler alıyorum obs üstünden kayıt alıyorum ve dediğim anlık 40-50 fps e düşmesi bu ama kastırma yapmıyor bu videoyu 8 gb ram ile çektim 8 gb ram daha sipariş ettim 3200 mhz cl22 16 gb olunca daha iyi fps değerleri alacağıma inanıyorum cpu ve gpu değerlerim sıcaklıklarım nasıl bakar mısınız
termal macunu bitmedi dahaişlemcin hiç kullanmıyor nedense drop yiyor gibi geldi bana hadi işlemcin kullanmıyor ekran kartın da kullanmıyor termal macun sürmeni öneririm
iade et reis bence ne kadar aldın bilmiyorum ama umarım kazık yememişsindir o işlemciye o ekran kartı koymak akıl işi değil çünkü işlemciye yazıkcihaz yep yeni 2 haftalık ve termal macunu bitmedi daha
hiç bi oyunda kasma donma drop yaşamadım tek sadece fivemde hocam ısınma falan yok cihazda niye iade etmem gerekli ki ne sıkıntısı variade et reis bence ne kadar aldın bilmiyorum ama umarım kazık yememişsindir
ekran kartı volt çok az bu sebep bile iade etmek için yeterli benceoynun yükünü ekran kartına bindirdim güç seçeneklerinden yüksek performans seçili ve grafik ayarlarından fivemi yüksek performans seçip ekran kartı ile çalıştırıyorum
hiç bi oyunda kasma donma drop yaşamadım tek sadece fivemde hocam ısınma falan yok cihazda niye iade etmem gerekli ki ne sıkıntısı var
120 volt az değil benceekran kartı volt çok az bu sebep bile iade etmek için yeterli bence
o fiyata 4050 100w buldum araştırırsan eğer bakabilirsin27 bin tlye aldım ben volt yüksek modelli o bütçe bandında iyi işlemcili iyi ekran kartlı cihaz bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?