Kanka bütçen yetiyorsa 3080 al derimBeyler elime para geçti, güzel bir ekran kartı lazım render ve oyun için. 3070 Ti ile 3080 arasında kaldım şu an, düşünceleriniz nedir?
dostum 4000 serisi çok pahalı olcak gibi geliyor yaİkiside çok iyi ekran kartı, eğer acelen yoksa 4000 serisi eli kulağında geliyor. Yok benim acilen almam gerekiyor dersen 3080 daha mantıklı olacaktır.
Pc almak büyük bi yatırım ozellikle ekran kartı almak çok büyük bi yatırım şimdi paran varsa en iyisini almanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Şuan ekran kartı almak için iyi bir zaman değil 4000 serisini beklemeni öneririim ama sorduğun soruya cevap olarak ekran kartı almak için acelen varsa 3080 i öneriyorum.Beyler elime para geçti, güzel bir ekran kartı lazım render ve oyun için. 3070 Ti ile 3080 arasında kaldım şu an, düşünceleriniz nedir?
Yani yorum yapmadan önce keşke fiyatlarına baksaydındostum 4000 serisi çok pahalı olcak gibi geliyor ya
tabikide 3080. hatta ben 4 k serisisne geçiyorum 3080 var satıyorumBeyler elime para geçti, güzel bir ekran kartı lazım render ve oyun için. 3070 Ti ile 3080 arasında kaldım şu an, düşünceleriniz nedir?