Uzman Üye
4060 Ti'lı sistem 26.000 TL, 4060'lı sistem ise 23.000 TL. Her iki sistemde de monitör dahil. 3.000 TL fark eder mi? Ayrıca, performans açısından ne kadar fark olur?
Moderatörün son düzenlenenleri:
4060Ti olan sistem daha makul ve fiyat/performans olarak iyi gözüküyor fakat ssd detayı verilmemiş ssd aynı şekilde mevcut ise 4060ti olan sistemi tavsiye ederim
Evet ikinci el sistemBunlar ikinci el mi hocam
İkinci el bakıyorum direkt hazır sistem olarak suan gozuke carpan bunlar var yaniKardeşim bütçen ne bilmiyorum fakat amd ekran kartından korkmana gerek yok şu an 6800 xt 16gb kullanıyorum r5 5600x işlemci ile rdr2 100fps akıcı şekilde oyunyorum 2k tavsiye ederim 20kya topladım parça parça
Ekran kartı temiz mi onları sorgulayabiliyor musunuzEvet ikinci el sistem
İkinci el bakıyorum direkt hazır sistem olarak suan gozuke carpan bunlar var yani
Evet kutulu zaten garantisi de varmış 1,5 seneEkran kartı temiz mi onları sorgulayabiliyor musunuz
Şimdi şöyle bir opsiyon daha mevcut diğer pc de 165hz ekran görüyorum bunda da mı aynısı varEvet kutulu zaten garantisi de varmış 1,5 sene
EvetŞimdi şöyle bir opsiyon daha mevcut diğer pc de 165hz ekran görüyorum bunda da mı aynısı var
Test videosu istedim attim kasayi cekip ekrabida çekicek pixel testi yapıp oyun testide yapicam dedi kendisiAlırken deneyip al ekran kartına ve işlemciye test yapan uygulamalar var bitcoin mining de kullanılmış ekran kartını takarlar verirler dikkat et
Peki 26 bin tl fiyat normal mi bana biraz ucuz geldiEvet
Test videosu istedim attim kasayi cekip ekrabida çekicek pixel testi yapıp oyun testide yapicam dedi kendisi
Normal fiyatı gir benim konulara bak bende o bilgisayarı almayı düşünüyorumEvet
Test videosu istedim attim kasayi cekip ekrabida çekicek pixel testi yapıp oyun testide yapicam dedi kendisi
Peki 26 bin tl fiyat normal mi bana biraz ucuz geldi