Çözüldü RTX 4060 sistemde CS2'de düşük FPS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bilgisayar parçaları:
  • i5 8. nesil ekran kartı.
  • ASUS RTX 4060 ekran kartı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Düşük FPS almak birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. İşte düşük FPS sorununu çözmek için bazı genel adımlar:

1. Grafik Ayarlarını Düşürme: Oyun içinde grafik ayarlarını düşürmek, bilgisayarınızın daha iyi performans göstermesini sağlayabilir. Özellikle gölgeler, doku kalitesi, efektler gibi ayarları düşürmek FPS'yi artırabilir.
  2. Sürücü Güncellemeleri: Grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Güncel sürücüler, performans ve uyumluluk açısından önemlidir.
  3. Arka Planda Çalışan Programlar: Arka planda fazla program çalıştırmak, bilgisayarınızın kaynaklarını tüketebilir. Mümkünse arka planda çalışan gereksiz programları kapatın.
  4. Soğutma Problemleri: Bilgisayarınızın aşırı ısınması...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ayni olay şuan bendede var bende konu açicaktim rtx 3060 var normalde 250-300 fps çikiyodum şuan smoke görünce 30 fps dönüyo normali 100-130

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Cs2 nin optimizasyonu gerçekten çok kötü , sadece sende değil tüm oyuncularda var bu düşük fps sorunu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Optimizasyon problemerinin yanı sıra laptopsa tam gücü - yüksek performansa çekmen gerekiyor hocam

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer win 11 kullanıyorsanız win10 düşürün emin olun 4 katı fazla FPS alırsınız oyun optimizasyonu olarak en rezil işletim sistemi win11 b

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
En düşük grafik ayarında oynamanızı ve oyun sürecinin önceliğini en yüksek seviyeye ayarlamanızı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...