Onaylı Üye
Hala kullanıyorum, report ediliyorum ama ban yemiyorum.bu fix yememismiydi ?
Siteye giriş yap kullanıcı adı ve şifreyle. Hala aynısını diyorsa sayfayı yenilemeyi dene. Bazen algılamıyor çünkü.Beyler Ben hileyi açıyorum Rulese Tıklıyorum Sistem 1 onayı istiyo 1 tıklıyorum siteye giriş bekleniyor diyo siteye giriyorum yine aynısını diyo yarım lütfen nasıl düzelte bilirim
dedim dedim dinlemediler bak ne oldu simdiBen bunu çoktan yaptım bu çalışmıyor boş yere zaman kaybetmeyin
hacı yaptım olmuyoSiteye giriş yap kullanıcı adı ve şifreyle. Hala aynısını diyorsa sayfayı yenilemeyi dene. Bazen algılamıyor çünkü.
O yüzden seri banlanmalar oluyor sanırım.bu eskıdendı yenı guncellemeyle yenı ban sıstemı geldıı D:
aynn oyle o yenı ban tekgını bulup ayarlamadan asıl carınızla falan hıle kullanmayın kullanırsanızda bellı etmeden kullanın ... suanlık oynamyorum oynasaydım ban tekgınıı bulabırlım belkı ama su yolu deneyebılrsınz suspender uygulamasını chromeden ındırıp rosa gırerken gameguardı durdurup oynarsanız bu sızın ban yeme ıhtımalını ortadan kaldırır ama eger suspendledıgınız rosun gameguardı degılse zaten oyun acılmaz bu bılgı yararlı olmustur ınsO yüzden seri banlanmalar oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?